Sadece Kaspersky kullanmak mantıklı mı?

Kaspersky yeterli olacaktır. Bende de var eskiden kullanıyordum tam zamanlı koruması güzel. Şu an GoodbyeDPI'ın çalışmasını engellediği için kullanamıyorum maalesef.

GoodbyeDPI kullanacağım zaman Kaspersky kapatıp kullanıyordum ama şu an splitwire-turkey kullanıyorum Discord için. Sadece Discord için kullanıyorsanız size de önerebilirim.

Kaspersky premium kullanıyorum. Bilinçsiz indirmeler yapılmadığı sürece tam güvenlik sağladığına inanıyorum. Bilinçli, bilgili kullanıcı için yeter de artar bile.

Fl studio chinese full sürüm indir...

Kaspersky Pre vardı bende defender kapalıydı sanırsam. Ayrıca bu dönemde önünüze gelen linke tıklayıp bir şeyler indirmiyorsanız defender fazlasıyla yeter. Bir yıldır Kaspersky üyeliğim bittiği için sadece defender kullanıyorum ve sorunum yok.
Zaten bir virüs benim pcye girmeden önce 10 kere düşünmeli

Sadece seni baz olarak söylememiştim zaten. Maalesef artık zararlılar çok fazla sofistike oldu. Kaynağı belirsiz yerdeki dosyaları sırf antivirüs temiz dedi ve VirusTotal'de temiz çıktı diye sorgusuz sualsiz çalıştıran bir kitle var. Ben de sadece oyunlardan bahsetmemiştim aslında. Sadece oyunlarda değil artık her yerde var bunlardan.

GoodbyeDPI kullanacağım zaman Kaspersky kapatıp kullanıyordum ama şu an splitwire-turkey kullanıyorum Discord için. Sadece Discord için kullanıyorsanız size de önerebilirim.

Kardeşim Roblox'a girdiği için mecbur GoodbyeDPI kullanmak zorundayım.

@Yerayay Diskin bir tarafına Linux kurup oradan indirin ardından bu tespite düşen yazılımları kabul listesine alabilirsiniz Defender'da.
Hocam ona da gerek yok aslında. Defender klasör bazlı dışlamalara da izin veriyor. Dosyalar indirilenler klasörüne iniyorsa programı indirmeden Defender'dan orayı dışlamaya almak yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…