Sadece LOL'de olan ping

İşletim sistemi
Windows 10

styp

Hectopat
Arkadaşlar bu sorun başlayalı ortalama 1 hafta oluyor modemin Wi-Fi'si kapalı arka planda internet kullanan programlar dahil her şeyi kapattığımda bile sabit olan ping bir anda 300-500-2000'lere fırlıyor sorun belki bilgisayardadır dedim bir format attım hala düzelmedi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda ben de League of Legends'da ping sorunları yaşıyorum. Sahur vaktinden sabah saat 10'a kadar pingim sabit 26-27 iken gün içerisinde 50-120 ping arası sürekli dalgalanma yaşıyorum. Daha 2 gün önce 5 seri maçımı 110 ping sabit olarak oynadım. NetSpeed sağ olsun.

Arkadaşlar bu sorun başlayalı ortalama 1 hafta oluyor modemin Wi-Fi'si kapalı arka planda internet kullanan programlar dahil her şeyi kapattığımda bile sabit olan ping bir anda 300-500-2000'lere fırlıyor sorun belki bilgisayardadır dedim bir format attım hala düzelmedi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Kanka cevabı çok basit aslında dinle.

Bildiğin üzere koronavirüs sebebi ile bir sürü ülkede sokağa çıkma yasağı olduğu için (bizdede var büyük şehirlerde) okul mokul yok herkes evde ve hayli ile hatlarda yoğunluk yaşanıyor şimdi diyeceksin peki neden sadece LOL'de? Bunun sebebi ise büyük ihtimal LOL'ün dünya üzerinde en çok oynan oyunlardan biri olması ve alt yapısının diğer oyunlara ( CS:GO mesela) kıyasla daha kötü olması. Diyoruz ya oyunlarda o kadar "Rito yine ana kasanın üstünde çay demliyor" diye. Aynı sorun bende de var. Tabii Türkiye'nin internet şirketlerde çok iyi olmadığı için (özellikle TTNET süper Online falan) daha fazla etkiliyor bizi.Ha eğer senin bilgisayarda falan varsa sorun o kadarını bilmiyorum.
Son zamanlarda ben de League of Legends'da ping sorunları yaşıyorum. Sahur vaktinden sabah saat 10'a kadar pingim sabit 26-27 iken gün içerisinde 50-120 ping arası sürekli dalgalanma yaşıyorum. Daha 2 gün önce 5 seri maçımı 110 ping sabit olarak oynadım. NetSpeed sağ olsun.

Bu da aynı sebepten herkes sahur vakti gece 3'te falan girmiyor çünkü sabah falan oynuyorlar. Dolayısıyla yoğunluk öğlen yaşandığı için sabah ile akşam arası pingin çok yüksek oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı