Sadece PUBG'de olan ping sorunu

Aora

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar R6, War Thunder oynuyorum onlar da Avrupa Serverine bağlanıyor ama pingim 50-70 arası PUBG ise 140-160 ms arası sabit. PUBG ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu 4-5 aydır böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucularda bir sorun olabilir, PUBG açıldığında arkada çalışan bir yazılım buna neden oluyor olabilir, uzak sunuculara bağlanıyor olabilir gibi gibi. Birçok etken var, muhtelemen bu saydıklarımdan birisidir. Bu sorunu başka yaşayanlar varsa sunucu kaynaklı olduğu kesin denilebilir.

Ben 35-40 ms alıyorum sorun sizde. Arkada güncelleme yapan (teslim iyileştirme vs.) kapatıp deneyin. En ufak bir indirme bile ping yaratır hattı yavaşlatır.
Kardeşim R6 oynuyorum sorun yok Pubg giriom ping var arkada hiçbir indirme olmuyor.
Sunucularda bir sorun olabilir, PUBG açıldığında arkada çalışan bir yazılım buna neden oluyor olabilir, uzak sunuculara bağlanıyor olabilir gibi gibi. Birçok etken var, muhtelemen bu saydıklarımdan birisidir. Bu sorunu başka yaşayanlar varsa sunucu kaynaklı olduğu kesin denilebilir.
Arkadaş da oynuyor onda sıkıntı yok sadece bende böyle bir şey var

Driverlar güncel mi? Wifi kapatıp bilgidayarı cat6 kablo varsa modeme bağlayıp deneyin.
Driverlar güncel ve sarı bir ethernet kablosu ile bağlanıyorum cat6 mı bilmiyorum ama sorun teknik olsa diğer oyunlarda da olmaz mıydı?Pubg destek ekibi Vodafone kullanıcılarinda böyle bir sorun var dedi çözmeye çalışıyorlarmış ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Pubg steam üzerinden oynuyorum bende 50 ms ping alırken son 1 aydır 140 üzeri ping alıyorum neden anlamadım. Kullandığım İnternet VodafoneNet başka hiç bir yerde ping sorunu yok iken bile hız testlerinde pingim 25 çıkıyor ama PUBG 140 üzeri ping. anlamış değilim umarım yakın zamanda düzelir.

Pubg steam üzerinden oynuyorum bende 50 ms ping alırken son 1 aydır 140 üzeri ping alıyorum neden anlamadım. Kullandığım İnternet VodafoneNet başka hiç bir yerde ping sorunu yok iken bile hız testlerinde pingim 25 çıkıyor ama PUBG 140 üzeri ping. anlamış değilim umarım yakın zamanda düzelir.
Bana da VodafoneNet kullananlarda böyle bir sorun olduğu çözmeye çalıştıklarını söylediler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı