Sadece mail göndermek için hosting ve domain önerisi

207061

Megapat
Makaleler
1
Merhaba, iş yerimde kullandığım bir cihazın alarm sistemi mail üzerinden çalışıyor. Cihaza mail adresini tanımlıyoruz ve problem olduğu zaman bize detayları da içeren bilgi maili iletiyor. Bu zamana kadar Gmail kullanıyorduk ancak Google yeni güvenlik ayarları nedeniyle 3. parti uygulamalara engel koydu.
Sadece 1 mail adresinin çalışacağı ve yapılacak tek şeyin, cihazın alarm durumunda bize mail atması olan bir pakete ihtiyacım var. Ama yıllardır bu konulardan uzağım. Bu tarz bir uygulama için ne aramalıyım? Önerebileceğiniz, sorunsuz firmalar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şundan 3-4 ay öncesine kadar Gmail'i SMTP ile kullanıyordum. Ayarlardan açma kısmı vardı. Son zamanlarda gelen bir güvenlik önlemi mi?
Edit: Baktım şimdi 30 Mayıs'dan sonra daha da kullanılamaycakmış, kapatacaklarmış.

Yandex 360 kullanabilirsiniz. İsterseniz herhangi bir yerden domain alıp custom domain ile mail adresi de alabilirsiniz ya da direkt yandex mail uzantılı olarak kullanabilirsiniz. Hostinge ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum

Hocam şundan 3-4 ay öncesine kadar Gmail'i SMTP ile kullanıyordum. Ayarlardan açma kısmı vardı. Son zamanlarda gelen bir güvenlik önlemi mi?
Evet yeni icat çıkartmışlar. Bir de bu olay başladığından beri verdikleri süre dolmadan tüm sistemleri kapatıyorlar. Ben açıyorum onlar kapatıyor.
Yandex 360 kullanabilirsiniz. İsterseniz herhangi bir yerden domain alıp custom domain ile mail adresi de alabilirsiniz ya da direkt yandex mail uzantılı olarak kullanabilirsiniz. Hostinge ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum
Ücretsiz seçeneklerde sıkıntılar yaşıyorum. O yüzden uygun fiyatlı, sadece mail göndermek üzere bir hizmet arıyorum.

Kod Hosting Firmasını kullanıyorum. Aylık 5 TL'ye bile hosting var. 8 adet VDS sunucu 1 adet hostingim var kendilerinde. Ayda bir sorun çıkıyor ama destek talebi açtığımda hemen cevap veriyorlar. Fiyatına göre bayağı iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı