Sadece öksürmek verem olmak için yeterli mi?

Daha fazla  
Merhaba iyi günler, bundan 2 hafta önce bir yarışmaya katılmıştım. meğerse oradan biri veremliymiş. Yarışmadan 5 gün sonra boğaz ağrısı ertesi gün ile öksürük ile uyandım. Ancak öksürüğümde balgam yok, normal. İleride halsizlik, baş ağrısı, vs. Gibi belirtilerde eklendi. Derste hoca da hastaydı, bu saydıklarım oradan da geçmiş olabilir.

Şimdiye gelirsek gayet iyiyim, sadece öksürüğüm kaldı, o da en zor o geçer diyorlar. Sadece öksürüğüm var ama onun da şiddeti azaldı. Verem kategorisine girer miyim, en fazla 1 hafta olmuş ya da olmamıştır öksüreli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam araştırmıştım zamanında. Öksürüğün azaldıysa 1 haftadan kısa bir sürede, pek sıkıntı yok gibidir. Verem olduysan kolay kolay kaçamıyorsun diye biliyorum öksürükten. Ve ekstra bir belirtisi olmaması da daha da azaltıyor ihtimalini. Ama için kötü olduysa bir doktora gözük derim.

Hocam araştırmıştım zamanında. Öksürüğün azaldıysa 1 haftadan kısa bir sürede, pek sıkıntı yok gibidir. Verem olduysan kolay kolay kaçamıyorsun diye biliyorum öksürükten. Ve ekstra bir belirtisi olmaması da daha da azaltıyor ihtimalini. Ama için kötü olduysa bir doktora gözük derim.
Kötü değilim de yarışmadan biri verem çıkınca kafama takıldı acaba mı diye. Yoksa üşüttüğümü düşünüyorum ben

Doktora görünürseniz daha kesin bir sonuç olur ancak zaten bunu yaptıysanız yine de merak için soruyorsanız eğer cevabım hayır olacaktır.

Sadece öksürmek illaki verem olduğun anlamına gelmez.

Doktora görünürseniz daha kesin bir sonuç olur ancak zaten bunu yaptıysanız yine de merak için soruyorsanız eğer cevabım hayır olacaktır.

Sadece öksürmek illaki verem olduğun anlamına gelmez.
doktora verem olayını öğrenmeden önce hastalığım için gitmiştim, ilaç vermişti. İlaçlar sayesinde sadece öksürük kalmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı