statheas34 Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Windows 11 kullanıyorum fakat bazen sekmeleri açarken geç aciliyor tepki vermiyor. 1-2 saniye sonra buglanip açılıyor ve sadece oyun odaklı bakarsak Windows 10 mu daha performanslı Windows 11 mi?
Windows 11 kullanıyorum fakat bazen sekmeleri açarken geç aciliyor tepki vermiyor. 1-2 saniye sonra buglanip açılıyor ve sadece oyun odaklı bakarsak Windows 10 mu daha performanslı Windows 11 mi?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 27 Ağustos 2022 #11 The Texas Chainsaw dedi: Sistemim kötü olmasına rağmen oyunlarda çok daha iyi performans aldım sadece girer oyun oynarım diyorsanız bende Windows 11 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Güncelleme desteği yok denmesi yalan diyorlar doğrumu? Artı 0 Eksi
The Texas Chainsaw dedi: Sistemim kötü olmasına rağmen oyunlarda çok daha iyi performans aldım sadece girer oyun oynarım diyorsanız bende Windows 11 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Güncelleme desteği yok denmesi yalan diyorlar doğrumu?
The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #12 Ahmt1 dedi: Güncelleme desteği yok denmesi yalan diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... O konuda sanırım fikrim yok abi. Sistemim kötü olduğu için Windows içinde bir şey yapamadım Windows 10 geçtim Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Güncelleme desteği yok denmesi yalan diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... O konuda sanırım fikrim yok abi. Sistemim kötü olduğu için Windows içinde bir şey yapamadım Windows 10 geçtim
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 27 Ağustos 2022 #13 The Texas Chainsaw dedi: O konuda sanırım fikrim yok abi. Sistemim kötü olduğu için Windows içinde bir şey yapamadım Windows 10 geçtim Genişletmek için tıkla... Daha iyi performans alıyorsan niye windows 10'a geçiyorsun ki? Artı 0 Eksi
The Texas Chainsaw dedi: O konuda sanırım fikrim yok abi. Sistemim kötü olduğu için Windows içinde bir şey yapamadım Windows 10 geçtim Genişletmek için tıkla... Daha iyi performans alıyorsan niye windows 10'a geçiyorsun ki?
canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #14 Windows 10 çünkü Windows 11 daha gelişmiş modern daha çok RAM kullanıyor. Artı 0 Eksi
The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #15 Ahmt1 dedi: Daha iyi performans alıyorsan niye Windows 10'a geçiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda daha iyi performans aldım Windows 11 içinde Google zor açılıyordu. Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Daha iyi performans alıyorsan niye Windows 10'a geçiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda daha iyi performans aldım Windows 11 içinde Google zor açılıyordu.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 27 Ağustos 2022 #16 The Texas Chainsaw dedi: Sadece oyunlarda daha iyi performans aldım Windows 11 içinde Google zor açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Doğru öyle bir olay oluyor windows yükseldikçe. Bendede aynısı var. Artı 0 Eksi
The Texas Chainsaw dedi: Sadece oyunlarda daha iyi performans aldım Windows 11 içinde Google zor açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Doğru öyle bir olay oluyor windows yükseldikçe. Bendede aynısı var.