Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:33 #1 Merhaba, Wi-Fi üzerinden laptopta oyun oynuyorum ama sadece Roblox'ta bir internet yavaşlığı var. Sebebi ne olabilir?
Merhaba, Wi-Fi üzerinden laptopta oyun oynuyorum ama sadece Roblox'ta bir internet yavaşlığı var. Sebebi ne olabilir?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.586 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 22:10 #11 Krak3n_0 dedi: Ha şimdi anladim kastinizi. Ben Türkiye'de Roblox'un yasakli olduğunu unutmuşum. Ben yurt dışındayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle desenize Artı 0 Eksi
Krak3n_0 dedi: Ha şimdi anladim kastinizi. Ben Türkiye'de Roblox'un yasakli olduğunu unutmuşum. Ben yurt dışındayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle desenize
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.107 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:11 #12 Krak3n_0 dedi: VPN kullanmiyorum diye biliyorum ama nereden kontrol edebilirim? VPN dediğiniz uygulamami, herhangibir ayarmi? Genişletmek için tıkla... Roblox'a VPN'siz giremezsiniz. VPN sanal ağ demek. VPN sayesinde ISS sizin girdiğiniz siteyi görmüyor ve geçiş izni veriyor. Artı 0 Eksi
Krak3n_0 dedi: VPN kullanmiyorum diye biliyorum ama nereden kontrol edebilirim? VPN dediğiniz uygulamami, herhangibir ayarmi? Genişletmek için tıkla... Roblox'a VPN'siz giremezsiniz. VPN sanal ağ demek. VPN sayesinde ISS sizin girdiğiniz siteyi görmüyor ve geçiş izni veriyor.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:11 #13 TeamOFMind dedi: Roblox'a VPN'siz giremezsiniz. VPN sanal ağ demek. VPN sayesinde ISS sizin girdiğiniz siteyi görmüyor ve geçiş izni veriyor. Genişletmek için tıkla... 2 mesaj öncesini okusaydınız keşke Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Roblox'a VPN'siz giremezsiniz. VPN sanal ağ demek. VPN sayesinde ISS sizin girdiğiniz siteyi görmüyor ve geçiş izni veriyor. Genişletmek için tıkla... 2 mesaj öncesini okusaydınız keşke
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.586 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 22:12 #14 Roblox serverleri nerede bilmiyorum açıkçası şu an neredesiniz ülke olarak? Artı 0 Eksi
KS KS Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:12 #15 LiXR dedi: Roblox serverleri nerede bilmiyorum açıkçası şu an neredesiniz ülke olarak? Genişletmek için tıkla... Polonya Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Roblox serverleri nerede bilmiyorum açıkçası şu an neredesiniz ülke olarak? Genişletmek için tıkla... Polonya
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.586 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi Dün 22:13 #16 Krak3n_0 dedi: Polonya. Genişletmek için tıkla... Genellikle oralarda olurdu serverlar başka bir Wi-Fi'de deneme imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
Krak3n_0 dedi: Polonya. Genişletmek için tıkla... Genellikle oralarda olurdu serverlar başka bir Wi-Fi'de deneme imkanınız var mı?
KS KS Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:14 #17 LiXR dedi: Genellikle oralarda olurdu serverlar başka bir Wi-Fi'de deneme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef ama wifi de bence sikinti yok, roblox haricinde hersey iyi Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Genellikle oralarda olurdu serverlar başka bir Wi-Fi'de deneme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef ama wifi de bence sikinti yok, roblox haricinde hersey iyi
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.107 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:14 #18 dux1 dedi: 2 mesaj öncesini okusaydınız keşke Genişletmek için tıkla... Yazıyı yazarken odaklanmışım, yeni mesajlara bakmamışım Roblox kasıyorsa yoğunluktan olabilir. Uygulama güncelleniyor olabilir. Olabilir, olabilir, olabilir... Artı 0 Eksi
dux1 dedi: 2 mesaj öncesini okusaydınız keşke Genişletmek için tıkla... Yazıyı yazarken odaklanmışım, yeni mesajlara bakmamışım Roblox kasıyorsa yoğunluktan olabilir. Uygulama güncelleniyor olabilir. Olabilir, olabilir, olabilir...
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:14 #19 Krak3n_0 dedi: Merhaba, Wi-Fi üzerinden laptopta oyun oynuyorum ama sadece Roblox'ta bir internet yavaşlığı var. Sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 2618881 Genişletmek için tıkla... Hocam bence pinginiz bayağı yüksek ya ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Krak3n_0 dedi: Merhaba, Wi-Fi üzerinden laptopta oyun oynuyorum ama sadece Roblox'ta bir internet yavaşlığı var. Sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 2618881 Genişletmek için tıkla... Hocam bence pinginiz bayağı yüksek ya ondan olabilir mi?
KS KS Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:15 #20 dux1 dedi: Hocam bence pinginiz bayağı yüksek ya ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pingimin yüksek olma sebebini bilmiyorum maalesef Artı 0 Eksi
dux1 dedi: Hocam bence pinginiz bayağı yüksek ya ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pingimin yüksek olma sebebini bilmiyorum maalesef