Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:33 #1 Merhaba, Wi-Fi üzerinden laptopta oyun oynuyorum ama sadece Roblox'ta bir internet yavaşlığı var. Sebebi ne olabilir?
Merhaba, Wi-Fi üzerinden laptopta oyun oynuyorum ama sadece Roblox'ta bir internet yavaşlığı var. Sebebi ne olabilir?
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:16 #21 Krak3n_0 dedi: Pingimin yüksek olma sebebini bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Laptopa adaptörle Ethernet kablosu bağlayabilirsiniz bence hocam. Ama sizin paketiniz normalde kaç megabitki? Artı 0 Eksi
Krak3n_0 dedi: Pingimin yüksek olma sebebini bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Laptopa adaptörle Ethernet kablosu bağlayabilirsiniz bence hocam. Ama sizin paketiniz normalde kaç megabitki?
KS KS Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:17 #22 dux1 dedi: Laptopa adaptörle Ethernet kablosu bağlayabilirsiniz bence hocam. Ama sizin paketiniz normalde kaç megabitki? Genişletmek için tıkla... 1000 mb Artı 0 Eksi
dux1 dedi: Laptopa adaptörle Ethernet kablosu bağlayabilirsiniz bence hocam. Ama sizin paketiniz normalde kaç megabitki? Genişletmek için tıkla... 1000 mb
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:19 #23 Krak3n_0 dedi: 1000 MB. Genişletmek için tıkla... O pakete Wi-Fi olmamış bence, bir Ethernet bağlamalısınız, internetın gucu yok olmuş resmen laptopta. Artı 0 Eksi
Krak3n_0 dedi: 1000 MB. Genişletmek için tıkla... O pakete Wi-Fi olmamış bence, bir Ethernet bağlamalısınız, internetın gucu yok olmuş resmen laptopta.
KS KS Krak3n_0 Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:25 #24 dux1 dedi: O pakete Wi-Fi olmamış bence, bir Ethernet bağlamalısınız, internetın gucu yok olmuş resmen laptopta. Genişletmek için tıkla... Wifi uzakta olduğu için ekstra bir Tp link router üzerinden bağlanıyorum belki ondan dolayida olabilir Artı 0 Eksi
dux1 dedi: O pakete Wi-Fi olmamış bence, bir Ethernet bağlamalısınız, internetın gucu yok olmuş resmen laptopta. Genişletmek için tıkla... Wifi uzakta olduğu için ekstra bir Tp link router üzerinden bağlanıyorum belki ondan dolayida olabilir