Sadece Rust oyununda düşük FPS almak

Xenonn_n

Picopat
Daha fazla  
Rust’u büyük hevesle satın almıştım. Oyuna girdiğimde gerçekten donmalı şekilde, mesela ekranı çevirirken oyunun tam akıcı olmadığını kolayca hissediyordum. Tüm grafik ayarlarını düşürdüm, bilgisayarın ayarlarıyla oynadım, gene de düzeltemedim. En fazla bazı anlarda 70-75 FPS görüyordum. Başka GTA 5, RDR 2, CS 2, PUBG, Fortnite, Valorant gibi herhangi bir oyunda bu kadar düşük FPS görmemiştim. Bu oyunda herkes mi diğer oyunlara göre daha düşük FPS alıyor, yoksa sadece ben mi yaşıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust’u büyük hevesle satın almıştım. Oyuna girdiğimde gerçekten donmalı şekilde, mesela ekranı çevirirken oyunun tam akıcı olmadığını kolayca hissediyordum. Tüm grafik ayarlarını düşürdüm, bilgisayarın ayarlarıyla oynadım, gene de düzeltemedim. En fazla bazı anlarda 70-75 FPS görüyordum. Başka GTA 5, RDR 2, CS 2, PUBG, Fortnite, Valorant gibi herhangi bir oyunda bu kadar düşük FPS görmemiştim. Bu oyunda herkes mi diğer oyunlara göre daha düşük FPS alıyor, yoksa sadece ben mi yaşıyorum?
Rust'ın kendi problemli bir oyun diye biliyorum, sistem parçalarınızı yazarsanız belki daha iyi bir fikir çıkabilir.

Sisteminiz nedir?

Rust optimizasyon olarak en leş oyunlardan biridir. Yayıncı ayarlarına bak örnek olarak şu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun haricinde tıkanıklık ayarı açıksa kapat fareyi çevirirken akıcılık azalıyor demişsin onunla alakalı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı