Sebastian01080 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 191 10 Temmuz 2024 #1 Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim
Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim
123musti123 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 643 Yer Afganistan Daha fazla Sistem Özellikleri ne? Cinsiyet Erkek Meslek FBI Special Agent 10 Temmuz 2024 #2 Sebastian01080 dedi: Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim. Genişletmek için tıkla... Shorts az kazandırıyor bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
Sebastian01080 dedi: Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim. Genişletmek için tıkla... Shorts az kazandırıyor bildiğim kadarıyla.
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Sebastian01080 dedi: Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim Genişletmek için tıkla... 4 milyon shorts görüntülenmesi ile para kazanma açılıyor diye biliyorum fakat çok para kazandırmaz Sebastian01080 dedi: Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim Genişletmek için tıkla... Fakat süreç baya bir uzun olur keşfete giripde baya bir izlenmezse shortslar Artı 0 Eksi
Sebastian01080 dedi: Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim Genişletmek için tıkla... 4 milyon shorts görüntülenmesi ile para kazanma açılıyor diye biliyorum fakat çok para kazandırmaz Sebastian01080 dedi: Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim Genişletmek için tıkla... Fakat süreç baya bir uzun olur keşfete giripde baya bir izlenmezse shortslar
KS KS Sebastian01080 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 191 10 Temmuz 2024 #4 erenn_010 dedi: 4 milyon shorts görüntülenmesi ile para kazanma açılıyor diye biliyorum fakat çok para kazandırmaz Fakat süreç baya bir uzun olur keşfete giripde baya bir izlenmezse shortslar Genişletmek için tıkla... hmmm tamamdır 123musti123 dedi: Shorts az kazandırıyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor. Artı 0 Eksi
erenn_010 dedi: 4 milyon shorts görüntülenmesi ile para kazanma açılıyor diye biliyorum fakat çok para kazandırmaz Fakat süreç baya bir uzun olur keşfete giripde baya bir izlenmezse shortslar Genişletmek için tıkla... hmmm tamamdır 123musti123 dedi: Shorts az kazandırıyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor.
123musti123 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 643 Yer Afganistan Daha fazla Sistem Özellikleri ne? Cinsiyet Erkek Meslek FBI Special Agent 10 Temmuz 2024 #5 Sebastian01080 dedi: Hmmm tamamdır. Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman deneyin hocam demekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Sebastian01080 dedi: Hmmm tamamdır. Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman deneyin hocam demekten zarar gelmez.
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 Sebastian01080 dedi: hmmm tamamdır Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor. Genişletmek için tıkla... Evet patlarsa güzel para gelir hocam tabi bunun teknikleri felan var kişiyi videoda tutmak ve videonun daha fazla öneri almasını sağlamak için Artı 0 Eksi
Sebastian01080 dedi: hmmm tamamdır Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor. Genişletmek için tıkla... Evet patlarsa güzel para gelir hocam tabi bunun teknikleri felan var kişiyi videoda tutmak ve videonun daha fazla öneri almasını sağlamak için
KS KS Sebastian01080 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 191 10 Temmuz 2024 #7 123musti123 dedi: O zaman deneyin hocam demekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Evet bence de. erenn_010 dedi: Evet patlarsa güzel para gelir hocam tabii bunun teknikleri falan var kişiyi videoda tutmak ve videonun daha fazla öneri almasını sağlamak için. Genişletmek için tıkla... Evet eskiden para verip reklam olarak önerilere gelebiliyordu. Artı 0 Eksi
123musti123 dedi: O zaman deneyin hocam demekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Evet bence de. erenn_010 dedi: Evet patlarsa güzel para gelir hocam tabii bunun teknikleri falan var kişiyi videoda tutmak ve videonun daha fazla öneri almasını sağlamak için. Genişletmek için tıkla... Evet eskiden para verip reklam olarak önerilere gelebiliyordu.