Sebastian01080
Centipat
Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim
Ben10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim.
4 milyon shorts görüntülenmesi ile para kazanma açılıyor diye biliyorum fakat çok para kazandırmazBen10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim
Fakat süreç baya bir uzun olur keşfete giripde baya bir izlenmezse shortslarBen10 içerikli YouTube kanalı açıp Shorts paylaşmak istiyorum, ne kadar sürede para kazanmayı vesaire açabilirim
hmmm tamamdır4 milyon shorts görüntülenmesi ile para kazanma açılıyor diye biliyorum fakat çok para kazandırmaz
Fakat süreç baya bir uzun olur keşfete giripde baya bir izlenmezse shortslar
Shorts az kazandırıyor bildiğim kadarıyla.
Hmmm tamamdır.
Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor.
Evet patlarsa güzel para gelir hocam tabi bunun teknikleri felan var kişiyi videoda tutmak ve videonun daha fazla öneri almasını sağlamak içinhmmm tamamdır
Ben de öyle biliyorum fakat örneğin video patlarsa ciddi kazançlar elde edilebiyor.
O zaman deneyin hocam demekten zarar gelmez.
Evet patlarsa güzel para gelir hocam tabii bunun teknikleri falan var kişiyi videoda tutmak ve videonun daha fazla öneri almasını sağlamak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.