Sadece siteye girmekle virüs bulaşır mı?

Ayazzz24

Centipat
Merhaba. Ben ETS 2 mod indirecektim ETS2.lt sitesjnden (ETS2ProMods), sonra Kaspersky reklam engelledi sonra sharemods sitesine atti. Bir reklama girmedim Kaspersky ile tarama yaptım bir şey çıkmadı. Arka planda çalişan bir uygulama da tespit etmedim ama bir siteye girdiginizde 50 reklam engelledik diyor. Bir de YouTube'da sponsorlu evlendirme sitesi reklami cikti.

Herhangi bir şeye izin vermediyseniz siteye girmek virüs bulaştırmaz.

Merhaba. Ben ETS 2 mod indirecektim ETS2.lt sitesjnden (ETS2ProMods), sonra Kaspersky reklam engelledi sonra sharemods sitesine atti. Bir reklama girmedim Kaspersky ile tarama yaptım bir şey çıkmadı. Arka planda çalişan bir uygulama da tespit etmedim ama bir siteye girdiginizde 50 reklam engelledik diyor. Bir de YouTube'da sponsorlu evlendirme sitesi reklami cikti.
Hocam linklere tıklarsanız direkt indirme linkine atacaklardır. Bunlardada indirme yapılabiliyor. Bazılarını defender farkediyor ama farkedilemeyen bayağı dosya var. Ondan dolayı önermem. Ama reklam sitelerine atıyorsa aradığınız konu ile ilgili birşey o reklam sekmesini kapatıp tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı