Siteye girmekle virüs bulaşır mı?

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim değiştireceğim şimdi.

Gmail'imin şifresini değiştim Riot şifremide değiştirmeme gerek var mı?

Bu arada o dosyayı açmadım gördüğüm an sildim.

1 kere tıklamış olabilirim ama açılmadı dediğim gibi MP3 sitesinin kısayolu gibi bir şey.

Riot istersen değişebilirsin şifrelerini aldılarsa hile açıp oyuna girebilirler.

2FA hiçbir işe yaramaz cookie ile giriş yapabilirler.

Kardeşim bu cookieni biraz anlatir misiniz? Cookie ile biz ne yapinca neye girince bizim telefona giriş yapiyorlar?

Merhaba. bazi sorularim var.
1. Cookilere biz ne yapinca yakalaniriz?
2. Cookilerle telefonun kamerasina sesine ekranina mi erişip uzun aylarla izlerler? yoksa sadece şifreleri mi çalarlar? Cookielerle telefona ne gibi virùsler bulaştirirlar?
Geçen senelerde bazi scam mail saldirilari aliyordum. O maillerden telefonun ekranina kamerasina erişip uzun zaman izleyen cookiler virùs dùşmüş müdür?

bu cookie ile sadece sosyal hesaplara giriş mi yapiliyor? telefona kameraya ekrana sese erişen virùs mù bulaşiyor?

Son düzenleme:
Kardeşim bu cookieni biraz anlatir misiniz? Cookie ile biz ne yapinca neye girince bizim telefona giriş yapiyorlar?

Merhaba. Bazi sorularim var.
1. cookilere biz ne yapinca yakalaniriz?
2. cookilerle telefonun kamerasina sesine ekranina mi erişip uzun aylarla izlerler? Yoksa sadece şifreleri mi çalarlar? Cookielerle telefona ne gibi virùsler bulaştirirlar?
Geçen senelerde bazi scam mail saldirilari aliyordum. O maillerden telefonun ekranina kamerasina erişip uzun zaman izleyen cookiler virùs dùşmüş müdür?

Bu cookie ile sadece sosyal hesaplara giriş mi yapiliyor? Telefona kameraya ekrana sese erişen virùs mù bulaşiyor?

Sen mesela bir siteye giriyorsun Google 1 kod kayıt ediyor oda her siteye girince otomatik giriş yapmasına sağlıyor bu virüslerde direk onları alıp decrypt edip log olarak düşüyor tam bu şekil değil ama anlaman için böyle anlattım. Korunmak için 3.parti veya bilinmeyen program indirmemen lazım veya PC de mail adresi vs girmeyeceksin sadece telefondan kullanıcaksın tabii telefona da 3.parti yazılım indirmemen lazım.

Sen mesela bir siteye giriyorsun Google 1 kod kayıt ediyor oda her siteye girince otomatik giriş yapmasına sağlıyor bu virüslerde direk onları alıp decrypt edip log olarak düşüyor tam bu şekil değil ama anlaman için böyle anlattım. Korunmak için 3.parti veya bilinmeyen program indirmemen lazım veya PC de mail adresi vs girmeyeceksin sadece telefondan kullanıcaksın tabii telefona da 3.parti yazılım indirmemen lazım.

Anlamadım. Yani sırf o saldirganlarin gonderdigi siteye girince o cookilere dùşùyoruz? Ve o cookieler otomatik giriş yapiyorlar şifreyi açik gormeden?
Ve o cookieler telefonun kamerasina ekranina sesine erişiyor mu?
Telefonda scam maillerden sonra MainActivity gormuşdùm. ondan bilginiz var mi? Scam mailler geldigi zamanlar gmail account guvenlikte 3.taraf uygulamada 1 random harfli rakamli garip bir şey görmüşdüm. Onu silmişdim gmail hesabi da silmiştim ama hala daha telefondalar gibi tarayicidan girilen yazilanlari goruyorlar gibi. Nedir bu ugradigim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı