MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 3 Haziran 2020 #1 Merhaba müzik dinlerken sadece soldan ses geliyor. Niye böyle oluyor bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba müzik dinlerken sadece soldan ses geliyor. Niye böyle oluyor bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim?
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Haziran 2020 #2 MYSTIC_TR dedi: Merhaba müzik dinlerken sadece soldan ses geliyor. Niye böyle oluyor bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayar kullansanız çözüm sunardım ama telefonda program arayın. Artı 0 Eksi
MYSTIC_TR dedi: Merhaba müzik dinlerken sadece soldan ses geliyor. Niye böyle oluyor bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayar kullansanız çözüm sunardım ama telefonda program arayın.
saulgoodman33 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #3 Kulaklık ayarın mono olabilir mi acaba, stereo yapmayı dene. Artı 0 Eksi
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Haziran 2020 #4 saulgoodman33 dedi: Kulaklık ayarın mono olabilir mi acaba, stereo yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... 7+1 veya stereo yapsın. Artı 0 Eksi
saulgoodman33 dedi: Kulaklık ayarın mono olabilir mi acaba, stereo yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... 7+1 veya stereo yapsın.
-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 3 Haziran 2020 #5 Bunun sorunu a101. Artı 0 Eksi
KS KS MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 3 Haziran 2020 #6 saulgoodman33 dedi: Kulaklık ayarın mono olabilir mi acaba, stereo yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ben telefon kullanıyorum ve galiba sadece dolby ve dinamik var. Artı 0 Eksi
saulgoodman33 dedi: Kulaklık ayarın mono olabilir mi acaba, stereo yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ben telefon kullanıyorum ve galiba sadece dolby ve dinamik var.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #7 Telefon modeli nedir? YouTube üzerinden stereo videolar açtığınızda da aynı şekilde oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 3 Haziran 2020 #8 Heulse dedi: Telefon modeli nedir? YouTube üzerinden stereo videolar açtığınızda da aynı şekilde oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefon GM 8 kulaklık IPhone'larda gelen kulaklık sağ taraf hiç duyulmuyor ses gelmiyor. Artı 0 Eksi
Heulse dedi: Telefon modeli nedir? YouTube üzerinden stereo videolar açtığınızda da aynı şekilde oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefon GM 8 kulaklık IPhone'larda gelen kulaklık sağ taraf hiç duyulmuyor ses gelmiyor.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #9 MYSTIC_TR dedi: Telefon GM 8 kulaklık IPhone'larda gelen kulaklık sağ taraf hiç duyulmuyor ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Daha önceden ses geliyor muydu? Artı 0 Eksi
MYSTIC_TR dedi: Telefon GM 8 kulaklık IPhone'larda gelen kulaklık sağ taraf hiç duyulmuyor ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Daha önceden ses geliyor muydu?
KS KS MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 3 Haziran 2020 #10 Heulse dedi: Daha önceden ses geliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi