Sadece tarama özelliği olan virüs programı önerisi

attack1994

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım kendi kendine 1 defa ekranı vs kapadı her şey çalışırken no Signal yazdı kabloda bir sıkıntı yok yeniden başlatınca sıkıntısız devam etti. Hemen ardından şöyle bir sorun ile karşılaştığımı fark ettim. Bilgisayarım normalden çok çok daha yavaş kapandı SATA SSD de olsa SSD ile çalışmasına rağmen çok geç kapandı. 2-3 dakika aldı. Normalde 30-40 saniyede kapanıyordu. Bir de üstüne başlat menüsünden bu bilgisayarı kapat komutu vermeme rağmen yaklaşık 1 dakika boyunca kapatmaya yönelik ne bir program kapatma ne bir şey yapmadı sonradan Yandex'i kapattı bir süre daha bekledi. Bu da benim virüs yeme ihtimalimi düşündürttü. Halihazırda Windows 10 virüs korumasını kullanıyorum güncel olarak sürücülerimde güncel. Bitcoin virüsü gibi bir şeyde duymuştum geçenlerde bu sorun, acaba mı diye bir düşündürdü. Ekranda kapanıyor ancak hala bütün fanlar çalışıyor bir süre kapatma işlemi gerçekleşirken. Kullanıyorlar mı acaba diye merak ettim açıkçası. Bu yüzden sürekli kullanım amaçlı olmasa da bu tip sorunlar için kullanmak amaçlı yükleme ile sürekli performans kaybı yaşamamak için sadece tarama amaçlı virüs programı spyware adware vs gibisinden hangisi artık işimi görebilir ise öneri istiyorum.
sistem bilgileri

Son düzenleyen: Moderatör:

Malwarebytes ve AdwCleaner kullanabilirsin. İşine yarar mı bilmem ama.

Hepsinin amacı farklı mı yoksa aynımı brom?

Düzgün bir link ile dönüş yapmanız mümkün mü rica etsem?

Hocam bunlara şu araçlarda eklenebilir:
McAfee Stinger.
ESET Online Scanner.
NPM(Norton Power Eraser)
Dr Web Curelt.
Panda Cloud Scanner.
F Secure Online Scanner.
Trendmicro Housecall.
Comodo Cleaning Essentials.
ClamWin Portable
Ayrıca:
(aşağıdaki araçların kendi sitelerinde indirme adresleri yoktur.)
Norton Security scan.
Avira PC Cleaner.
Bir de isterseniz eğer Avast!'ı deneyebilirsiniz.(indirmeyi özelleştirip bütün kalkan ve özellikleri gerçek zamanlı koruma dahil yüklemeden Avast'ı da böyle kullanabilirsiniz.)

Hocam iyi güzelde bana bu yaşadığım sorun için kendi türlerine göre 1'er tane söylerseniz sevinirim hangisi iyidir kötüdür bilemedim açıkçası, spyware, adware vs. Tür tür 1'er tane önerin çünkü böyle iyice karıştı olay hepsini tek tek indiremeyeceğime göre hem uzun hem saçma olacak öyle olsa bile seçim konusunda yardım istedim birnevi zaten.

Comodo antivirüs kullanabilirsin

Tarama için: Dr Web Curelt, ESET Online scanner, KVRT.
Adware için: AdwCleaner.
Aktif zararlı temizliği için: KVRT, Hitmanpro.

Tarama için: Dr web curelt, ESET Online scanner, KVRT.
Adware için: AdwCleaner.
Aktif zararlı temizliği için: KVRT, hitmanpro.

Malwarebytes iş görebilir. AdwCleaner, Malwarebytes ve Kaspersky genelde çoğu zararlıyı temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…