Sadece tarihten kalınırsa belge alınabilir mi?

485936

Hectopat
Arkadaşlar tarih ortalamam şu an 47.5, çarşamba e-Okul kapanır mı onu da bilmiyorum. Şu an belge alamıyorum sanırsam değil mi? Sözlüler 50 60 girdi 60 60 girerse geçebiliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hoca çok huysuz birisi not isteyebilir miyim bilmiyorum.

Arkadaşlar tarih ortalamam şu an 47.5, çarşamba e-Okul kapanır mı onu da bilmiyorum. Şu an belge alamıyorum sanırsam değil mi? Sözlüler 50 60 girdi 60 60 girerse geçebiliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hoca çok huysuz birisi not isteyebilir miyim bilmiyorum.
Alınmıyor diye biliyorum.

Alamazsın hocam 10 puan versin bir sonraki dönem düzelteceğim de not tutuyorum vesaire de en geç yarına kadar hallet hocam.

Hocam terslemez not falan tuttunuz mu?
Hoca not tutturmuyor zaten. Kimseyle de sıcak değil en fazla 1-2 kişi dinliyor dersi. O yüzden hiç tutmadım. Sadece ben sessizim ve çok derse katılmıyorum.

Hocam isteyin en kötü ihtimal düşürür zaten onda da bir şey kaybetmezsiniz yani.
Bilmiyorum hocam sınıf öğretmenimle konuşurum belki de yakın mıdır bilmiyorum hoca ile.

Hoca not tutturmuyor zaten. Kimseyle de sıcak değil en fazla 1-2 kişi dinliyor dersi. O yüzden hiç tutmadım. Sadece ben sessizim ve çok derse katılmıyorum.

Hocadan rica et böyle böyle de durumu anlat 10 puan iste hocam verseniz de vermesenizde teşekkür ederim de geç büyük ihtimal 10 puan verir hocam. Gayret ediyorum de belge alacağım de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı