Sadece Twitch'de donma sorunu

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
İnternetim 35 Mpbs download - 35 Mbps upload. Hızlar tam geliyor. Sadece ping değerim 27. Fakat evdeki tüm cihazlarda (telefonlar dahil) sürekli bir donma yaşanıyor. Başta "ping" değerinden dolayı olduğunu düşüneceksiniz ama hemen örnekleri söylüyorum:
Youtube, TRTSpor, ASpor, NTV, Star, TRT1 ve aklınıza hangi tür canlı yayın geliyorsa hepsinde 1080p hiç donmadan takılmadan izliyorum. Ama niyeyse Twitch'te garip bir donma oluyor.
Twitch'te "video istatistikleri"ni açtığımda "FPS"in sürekli düştüğünü görüyorum. Bu tüm yayıncılarda oluyor.
Aynı anda 2-3 tane haber kanalını veya Youtube'da aynı anda 2-3 canlı yayını 720p kaldırıyor internet.

Son düzenleme:
Hangi ISS? İstatistiklerin ekran görüntüsünü koyar mısınız?

TT Fiber tarafında böyle bir sıkıntı yok. En azından ben yaşamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Twitch.png

Çok şaşırtıcı bir olay oldu bu sabah itibari ile düzeldi. Tam 1 buçuk aydır asla twitch izleyemiyordum. Nasıl oldu bilmiyorum hiçbir ayar falan yapmadım. Bu sabah itibariyle düzeldi. Ama psikolojim bozuldu buna yemin edebilirim, her hangi birisinin yayınına girerken istemsizce donmasını bekliyorum.
İsteğiniz üzerine istatistikler :
413994

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı