Sadece TYT matematik çalışarak AYT Matematikte 10-15 net yapılabilir mi?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Konu başlığından da gördüğünüz gibi sadece TYT matematik çalışarak 10 ve 15 net arası yapabilir miyiz? Hedefim 40/40 yapmak değil. Ayrıca bu kadar net çıkarsam kaç puan alırım sizce, EA için yeterli mi?

Arkadaşlar hepinize merhaba. Konu başlığından da gördüğünüz gibi sadece TYT matematik çalışarak 10 ve 15 net arası yapabilir miyiz? Hedefim 40/40 yapmak değil. Ayrıca bu kadar net çıkarsam kaç puan alırım sizce, EA için yeterli mi?
Yapamazsınız hocam ayt mat dan tyt bilgisiyle yapılabilecek en baba 5 soru çıkıyor tecrübeyle sabittir.
Ayt görmedim sıfırım tyt den 34 net yaptım ayt 3 doğru 2 yanlış 😂
Ayrıca özellikle EA da farkı attıran mat netleri , tarihi coğrafyayı herkes yapıyor çünkü

Hayır o konular için soru geleceği bile kesin değil.

bu seneki gibi gelirse hiç yapamazsın

tyt matı yapan adama ayt mat çerez gelir en azından çalıştığının karşılığını alıyorsun,anlaşılmaz cins cins sorular yok

2024 AYT gibi bir sınav olursa yapmak çok zor. Ama genelde AYT'de ilk 5-10 soru TYT tarzında ortak sorulardan oluşur. Ama onlarda öyle kolay sorular olmaz. Cidden sağlam sorular olur o yüzden benim sana önerim. AYT konularına çalış. Hele TYT temelin varsa zaten çok rahat halledeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı