Sadece üst vücudu geliştiren arkadaşlar ne yaşıyor?

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Merak ediyorum, üst vücudu canavar gibi yapıp alt vücuda dokunmayan ve alt vücut çalışmadıkları için tavuk gibi görünen insanlar ne düşünüyor? Yani bunların amaçları sadece kız düşürmek mi? Bacak, kalça güçlü olmadan üst vücut nasıl sağlam olacak? Bacak gününü ihmal etmemeleri gerektiğini ne zaman öğrenecekler?

Merak ediyorum, üst vücudu canavar gibi yapıp alt vücuda dokunmayan ve alt vücut çalışmadıkları için tavuk gibi görünen insanlar ne düşünüyor? Yani bunların amaçları sadece kız düşürmek mi? Bacak, kalça güçlü olmadan üst vücut nasıl sağlam olacak? Bacak gününü ihmal etmemeleri gerektiğini ne zaman öğrenecekler?
İhmal etmiyorum hatta squatta baya fazla giriyorum fakat gelişmiyor bacağım hele kalfım hiç gelişmiyor. Ama üst vucudum çok hızlı gelişti, yani genetikten de kaynaklanıyor. Hiç kalf çalışmayıp hayvan gibi kalfı olan arkadaşımı tanıyorum.

İhmal etmiyorum hatta squatta baya fazla giriyorum fakat gelişmiyor bacağım hele kalfım hiç gelişmiyor. Ama üst vucudum çok hızlı gelişti, yani genetikten de kaynaklanıyor. Hiç kalf çalışmayıp hayvan gibi kalfı olan arkadaşımı tanıyorum.
Hocam bende bir bacak var. Obez sayılırım ama hayvan gibi koşar, çoğu arkadaşımdan hızlı koşarım.

Bu arada yeteri kadar zorluyor musunuz?
İlla gelişmesi lazımdır.

Belki Mens Fizikte yarışmayı düşünüyordur, ya da direkt eriniyordur. Ama bacak olmadan olmaz, niye vücudumun yarısını geliştirip yarısını geliştirmeyeyim ki. Ki quad'lar da çok estetik bir kas grubu bence. Kişiden kişiye değişir tabi.

Belki mens fizikte yarışmayı düşünüyordur, ya da direkt eriniyordur. Ama bacak olmadan olmaz, niye vücudumun yarısını geliştirip yarısını geliştirmeyeyim ki. Ki Quad'lar da çok estetik bir kas grubu bence. Kişiden kişiye değişir tabii.

Hocam Quadriceps'lerimi bütün vücudundan daha çok seviyorum bütün bir hafta sadece bacak çalışabilirim bilmiyorum yani belki ben fazla saplantılıyımdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı