ChatGPT'nin hazırladığı program alt vücudu sıkılaştırıp üst vücudu geliştirir mi?

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 15 yaşında bir erkek olarak vücudumdan memnum değilim. Boyum 185 kilom 83 fakat genetik gereği yağlar alt vücudum da toplanıyor bu da kalçamı büyük gösteriyor. ChatGPT'ye aşağıdaki programı hazırlattım, sizce bu hareketler amacımı karşılar mı?
Kalçamı büyütme ihtimali var mı?

file_00000000353061f4972bb04b1d932e31.png

Herkese merhaba, 15 yaşında bir erkek olarak vücudumdan memnum değilim. Boyum 185 kilom 83 fakat genetik gereği yağlar alt vücudum da toplanıyor bu da kalçamı büyük gösteriyor ChatGPT'ye aşağıdaki programı hazırlattım sizce bu hareketler amacımı karşılar mı?

Amacımı yazmayı unutmuşum amacım kalçamı ve bacaklarımi eritmek ve üst vücudu büyütmek geliştirmek.

Herkese merhaba, 15 yaşında bir erkek olarak vücudumdan memnum değilim. Boyum 185 kilom 83 fakat genetik gereği yağlar alt vücudum da toplanıyor bu da kalçamı büyük gösteriyor. ChatGPT'ye aşağıdaki programı hazırlattım, sizce bu hareketler amacımı karşılar mı?

Eki Görüntüle 2487439

Amacımı yazmayı unutmuşum amacım kalçamı ve bacaklarımi eritmek ve üst vücudu büyütmek geliştirmek.

Hocam beslenmenize çok dikkat etmeniz lazım. Fazla yağ ve şekerden uzak durmanız lazım. İdman programında kalçanızı büyütücek hareketler yok. Bacaklardaki yağlardan kurtulabilirseniz kasa dönüştürebilirsiniz muhtemelen çok bir değişiklik olmaz boyutunda.

Hocam beslenmenize çok dikkat etmeniz lazım. Fazla yağ ve şekerden uzak durmanız lazım. İdman programında kalçanızı büyütücek hareketler yok. Bacaklardaki yağlardan kurtulabilirseniz kasa dönüştürebilirsiniz muhtemelen çok bir değişiklik olmaz boyutunda.
Teşekkürler yani bu program kalçayı eritmez mi ?

Kalçanızı eritir ama beslenmenize ciddi bir şekilde dikkat etmeniz lazım bunun için. Ama büyütmez kalçanı. Gittiğin salondaki hocana sor sana bir beslenme programı yazsın daha iyi olur senin için.

Hmm çok teşekkür ederim hocam ama spor salonunda yapmayacağım evde yapacağım gerekli malzemeler var beslenme olarak da şeker, hazır gıda, hamur, yağlı gıdaları bırakmayı planlıyorum.

Bu programı hangi parametreleri kullanarak hazırlattınız? Açıkçası bana biraz fazla karmaşık ve işlevsiz geldi. Bu kadar fazla harekete gerek yok ki çoğunu haftada 1 kez çalışmış olacaksınız pek bir manası yok gibi. Daha az hareket içeren 2'şer günlük bir program daha iyi olabilir. 2x2 gün + kardiyo içeren basit bir program daha etkili olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı