Sadece USB girişli kulaklık alınır mı?

Xainly

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bilgisayarda kullanacaksanız alınır. Sebebine gelince 3.5 girişleri daha dayanıksız ve kabloları ince oluyor. Fark olarak 3.5 mm i tüm kulaklık çıkışlarına bağlarsınız. Fark atacak kadar ses kalitesi bu fiyat bandında beklemek saçma olur.

Son düzenleme:
Bence alınır çünkü USB daha dayanıklı oluyor. 3.5 mm jak girişinde yanlışlıkla kulaklığı düşürüp kabloyu gerdirdiğiniz zaman bile bozulma ihtimali var.

3.5 mm, 6.3 mm vb. jack girişine sahip (analog) kulaklık daha kaliteli ses verir. En basiti üst segment profösyonel kulaklıklara ve diğer ekipmanlara bakacak olursan USB girişli kulaklık nadir görürsün. Nadir dedim ama aslında ben hiç görmedim. Belki görmediğim, bilmediğim model vardır diye.

Bence alınır çünkü USB daha dayanıklı oluyor. 3.5 mm jak girişinde yanlışlıkla kulaklığı düşürüp kabloyu gerdirdiğiniz zaman bile bozulma ihtimali var.

Arkadaşlar gerçekten sıfır bilgiyle yorum yapıyorsunuz. Bugüne kadar hiç araştırma yaptınızmı diye sorucam, evet yaptık diyeceksiniz ama konu hakkında bilginizin olmadığı apaçık ortada. Kablo kalınlığı ve kablo dış koruma kalınlığı standart bir şey değildir. Tamamiyle üretici firmayla alakalı bir durumdur. Kaliteli kablolarda var kalitesiz kablolarda. Yaz mıyım tartışma çıkmasın diyorum ama illa yazdırıyorsunuz.

Görüşünüze katılıyorum ama arkadaşın attığı kulaklığı ve bütçeyi görmediniz sanırım.

Görüşünüze katılıyorum ama arkadaşın attığı kulaklığı ve bütçeyi görmediniz sanırım.

Gördüm sadece USB girişli bir ürün paylaşmış. Bende analog girişlerin daha iyi olduğunu belirterek sorusuna cevap verdim.

Konu sahibi arkadaş 1 analog, 1 USB kulaklık paylaşmış olsaydı ve analog girişli kulaklığın kablosu zayıf olsaydı o zaman USB olan tavsiye edilebilirdi. Fakat siz genel anlamda 3.5 mm girişi ezmişsiniz. Daha ürün görmeden.

Ben arkadaşın bütçesine bakarak bu yorumu yaptım hocam bu bütçelerde alacağı 3.5 mm girişli bir kulaklık gerçekten memnun etmeyecektir. Bende biliyorum bir AKG veya Sennheiser 3.5 mm jaklı kulaklığın bu fiyat bandındaki herhangi bir kulaklıktan daha iyi olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…