Sadece USB girişli kulaklık alınır mı?

Merhabalar, aşağıda verdiğim kulaklığı almayı düşünüyordum.
Sizce alınır mı? Yoksa jak girişli olan mı bakmalıyım?
Aralarındaki farklar nelerdir?

Eğer görüntü için değil de ses kalitesi olarak ürün istiyorsan Snopy gibi bir markaya 135 lira vermektense linkteki ürünü 189 liraya almanı tavsiye ederim. Hem bilgisayarında hem telefonunda kullanırsın. Müzik dinlemeyi film seyretmeyi de seviyorsan beklentinden çok çok daha fazla kaliteli ses alırsın.

.

Eğer görüntü için değil de ses kalitesi olarak ürün istiyorsan Snopy gibi bir markaya 135 lira vermektense linkteki ürünü 189 liraya almanı tavsiye ederim. Hem bilgisayarında hem telefonunda kullanırsın. Müzik dinlemeyi film seyretmeyi de seviyorsan beklentinden çok çok daha fazla kaliteli ses alırsın.

.
Taç kulaklık ve kulak içi kulaklığı karşılaştırmanız ayrı bir garip olmuş. Ayrıca ses kalitesi istiyorsanız baştan sona analog sistem dizmelisiniz. DAC ile kullanmalısınız. Bende Quadral Kule hoparlörler ile Marantz yapımı Super Scope amfi kullanıyorum ve kablolarım köşe dönmüyor. Arkadaşın fiyatı belli diye USB tavsiye ettim. Tavsiye ettiğiniz kulak içi kulaklığı bilgisayarda uzun süre kullanmak çok zor olacaktır.

Taç kulaklık ve kulak içi kulaklığı karşılaştırmanız ayrı bir garip olmuş. Ayrıca ses kalitesi istiyorsanız baştan sona analog sistem dizmelisiniz. DAC ile kullanmalısınız. Bende quadral kule hoparlörler ile marantz yapımı super scope amfi kullanıyorum ve kablolarım köşe dönmüyor. Arkadaşın fiyatı belli diye USB tavsiye ettim. Tavsiye ettiğiniz kulak içi kulaklığı bilgisayarda uzun süre kullanmak çok zor olacaktır.

Olayın mantığını satırlarca yazarak vakit kaybetmek istemediğim için. Evet haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı