Sadece Valorant için sistem toplama tavsiyesi

K4H1N

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Özelliklerim
Monitör : MSI MAG 256F 24.5" 180Hz IPS
Ekran Kartı : GIGABYTE RTX 4060 Ti
İşlemci : i7 12700KF
İşlemci Soğutucu : Strong M4-12XPRO
Anakart : GiGABYTE B760M D3HP
RAM : GOODRAM 5600mhz cl36 (1x16)
SSD : WD 1TB BLUE SN580
Kasa : MSI MAG FORGE 120A 650W 80+ Plus
PS5 Slim Digital 1 TB SSD
Kulaklık : RAZER Kaira
Maouse : Attack Shark x3
Maouse Pad : SteelSeries Qck+ Large
Klavye : Blic T60
Meslek
Öğrenci
Sadece Valorant oynamak için PC toplayacağım Valorant'ta işlemci önemli olduğu için paranın çoğunu işlemciye basayım diyorum. Tavsiyeniz nedir? AMD ekran kartı AMD işlemci düşünüyorum bütçe 31-32K.

Her ne kadar işlemci ağırlıklı olsa da işlemciniz kadar en az ekran kartınızın da iyi olması gerekir. Fazla harcama yapmaya gerek yok. Sadece Valorant oynayacaksanız RTX 4060, Ryzen 5 5600'lü sistem yeterli olacaktır.

Sadece Valorant oynamak için PC toplayacağım Valorant'ta işlemci önemli olduğu için paranın çoğunu işlemciye basayım diyorum. Tavsiyeniz nedir? AMD ekran kartı AMD işlemci düşünüyorum bütçe 31-32K.
22-23K'ya 5600 ve 4060'li bir hazir sistem almaniz Valorant için yeterli olacaktir ancak bütçe genişken şu sistem daha mantikli olabilir eğer ileride yükseltme vs. planliyorsaniz. AM4 platformunun en iyi islemcileri AM5'in girişiyle yarışıyor zaten.
SSD SN580, Anakartta B650M-K seçip alınabilir. Daha gelecege donuk olur.

22-23K'ya 5600 ve 4060'li bir hazir sistem almaniz Valorant için yeterli olacaktir ancak bütçe genişken şu sistem daha mantikli olabilir eğer ileride yükseltme vs. planliyorsaniz. AM4 platformunun en iyi islemcileri AM5'in girişiyle yarışıyor zaten.
SSD SN580, anakartta B650M-K seçip alınabilir. Daha gelecege donuk olur.

Her ne kadar işlemci ağırlıklı olsa da işlemciniz kadar en az ekran kartınızın da iyi olması gerekir. Fazla harcama yapmaya gerek yok. Sadece Valorant oynayacaksanız RTX 4060, Ryzen 5 5600'lü sistem yeterli olacaktır.

Valorant için yeterli ama ben üst seviyede oynamak istiyorum.

@pawEn, katılıyorum. 75 Hz monitöre sahipseniz en fazla 75 FPS kalitede kullanabilirsiniz zaten. Boşa masraf etmeye gerek yok.

SSD SN580, anakartta B650M-K seçip alınabilir. Daha gelecege donuk olur.

Soğutucu yeterli olur mu bir arkadaş soruyor da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı