Sadece Valorant oynarken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Hylshia

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 GB ddr3 4+8 gb
SSD veya HDD modeli
sandisk ssd plus 240 gb, WDC WD6400AVVS-63H0B hdd
Ekran kartı
r9 270x 2 gb
Anakart
H81H3-M4
İşlemci
i3 4130

Sadece Valorant oynarken yaşıyorum.
En başında oyunu açtığımda 2 dakika sürmeden ekran donuyor sesler kitleniyordu. Aç kapa yapmadan herhangi şekilde bilgisayarı kullanamıyordum. Ardından DDU ile ekran kartı driverlarını güvenli modda temizledim ve tekrar en güncelini kurdum. Sorun çözüldü gibiydi. 19.05.2022 tarihli .dmp dosyasından sonra yaptığım işlem budur.
Hata çözüldü diye düşünürken şimdi tekrar yaşadım ve ne yapacağımı bilmiyorum:)

DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip, aşağıdaki bağlantıdan en son WHQL sürümü kurun.

HD Tune Pro ile tüm disklere Quick Scan kapalı olacak şekilde Error Scan gerçekleştirin. Sonuçlara ek olarak Health sekmelerini paylaşın.
Hocam onu da yaptım. Güvenli modda temizledim ddu ile ve kurdum driveri.
WDC diskin Error Scan sonuçları da yeşildi değil mi? Interface CRC Error Count hatası disk veya anakart arızası ile ilgili de olabiliyor fakat sadece 1 defa yaşanması ne derecede mühim bilemiyorum. Farklı bir sistemde diskinizi deneme şansınız var mı? Ek olarak HD Sentinel ile Genel Bakış ve S.M.A.R.T verilerini paylaşın.
Şuan farklı bir sistemde deneyemem malesef. Hd sentinel için bakıcam.
Aynı ifadeleri kullanıcının ilk açtığı konuda da kullanmıştım. Hem de tamamını hocam.

Neden konu sahibi acaba eski konu üzerinden devam etmek yerine yeni konu açıyor?
Eski konu üzerinde herhangi etkileşim söz konusu değil. O sebeple yani. Kötü niyetim yoktu.
1654341583064.png

1654341622819.png

1654341668100.png

1654341685698.png

Son düzenleme:
Aynı ifadeleri kullanıcının ilk açtığı konuda da kullanmıştım. Hem de tamamını hocam.

Neden konu sahibi acaba eski konu üzerinden devam etmek yerine yeni konu açıyor?
Hocam şu an farkettimde eski konuda paylaşılan HD Tune Pro sonuçları ile bu konudakiler aynı. Eski görseller paylaşılmış anlaşılan.

@Hylshia Eski görselleri paylaşmak yerine testleri yapın. Yeni test sonuçlarında değişiklik varsa işimiz kolaylaşır.

Hocam şu an farkettimde eski konuda paylaşılan HD Tune Pro sonuçları ile bu konudakiler aynı. Eski görseller paylaşılmış anlaşılan.

@Hylshia Eski görselleri paylaşmak yerine testleri yapın. Yeni test sonuçlarında değişiklik varsa işimiz kolaylaşır.
1654341779138.png

hocam tabi yapayım ne demek. error scan ı da bekliyorum şuan
1654355740123.png
1654355751127.png

bu şekilde taramalar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı