Sadece WhatsApp ve YouTube için Samsung Galaxy A07 4/128 GB alınır mı?

Alpbur

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi bu telefonu anneme almayı düşünüyorum. Kendisi WhatsApp ve YouTube dışında uygulama kullanmıyor. Fiyat 9k. RAM'i 4 GB olması ileride sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi bu telefonu anneme almayı düşünüyorum. Kendisi WhatsApp ve YouTube dışında uygulama kullanmıyor. Fiyat 9k. RAM'i 4 GB olması ileride sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.

Yaklaşık 1 yıl içinde donmaya başlayacak. Bu sorun değilse alabilirsiniz.

4 GB RAM uzun vadede yetersiz kalır, ekran kalitesi de çok iyi değil. Ancak fazla beklentisi yoksa yine de tercih edilebilir.

4 GB RAM şu anda bile Android 16 animasyonları için yetersiz kalıyor bu telefona 7 sene güncelleme sözü verilmiş bu sizi yanıltmasın bu cihazın o sürümleri kaldıracak potansiyali yok, muhtemelen 2 sene sonra YouTube'da video izlerken kasmaya falan da başlar, her ne kadar ana baba telefonu olsa da ben yine de anneme almazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı