Sadece yazılım için laptop önerisi

Bütçe
20000

Thelox

Hectopat
SSD veya HDD modeli
-
Herkese iyi Sosyaller. Oyun ve diğer işlerim için masaüstü bilgisayarım var. Bölümdeki hocalarım genelde C++,Python, ASP net gibi programlar kullandırıyor. Ayrıyeten sanal makinelerde Linux Mint Cinnamon ve Kali Linux kullanıyoruz. Beni mağdur etmeyecek maksimum 20 bin lira bandında bir laptop arıyorum. Temiz ikinci el veya sıfır laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

HP Core 5 120'u kullanıyorum genel olarak güzel 17'ye filan sarı sitede vardı bir ara öneririm.

Herkese iyi sosyaller. Oyun ve diğer işlerim için masaüstü bilgisayarım var. Bölümdeki hocalarım genelde C++,Python, ASP net gibi programlar kullandırıyor. Ayrıyeten sanal makinelerde Linux Mint Cinnamon ve Kali Linux kullanıyoruz. Beni mağdur etmeyecek maksimum 20 bin lira bandında bir laptop arıyorum. Temiz ikinci el veya sıfır laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bunu buldumda 8 GB RAM'lı modeli. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ssd-intel-graphics-15.6-fhd-1227783834/detay

Hafif olması ve ekranı en az 15.6" olması yeterli. Pil süresi de haliyle uzun olursa benim açımdan daha iyi.

HP Core 5 120'u kullanıyorum genel olarak güzel 17'ye filan sarı sitede vardı bir ara öneririm.

Bunu buldumda 8 GB RAM'lı modeli. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ssd-intel-graphics-15.6-fhd-1227783834/detay

Şimdi buna bakıyordum bende siz dedikten sonra. Kronik sorunu vs. var mı?

Hocam Lenovo'yla pek güzel anılarımız yok açıkçası ben Bu bilgisayarı aldım. 1 ay kullanamadan 2.kez servise gönderdim. İlkinde adaptör değiştirdiler. Şimdi ekranda kronik sorun tespit ettiler iade edeceklermiş paramı. Kısaca bu olaylardan sonra Lenovo'ya soğudum.

Hocam Lenovo'yla pek güzel anılarımız yok açıkçası ben Bu bilgisayarı aldım. 1 ay kullanamadan 2.kez servise gönderdim. İlkinde adaptör değiştirdiler. Şimdi ekranda kronik sorun tespit ettiler iade edeceklermiş paramı. Kısaca bu olaylardan sonra Lenovo'ya soğudum.

Lenovo LOQ serisi oyun serisi, malzeme kalitesi pek iyi değil. Thinkpad serisini araştırabilirsin. Sağlamlığıyla bilinir, her ne kadar eski kalitesi var mı yok mu orasını bilmesem de bu bilgisayarlar eline aldığında kaliteli, hoş hissettirmeyi başarıyor. Özellikle klavye tarafında klavyesi çok tatlı diyebilirim. Touchpad butonlarının da touchpadin üst kısımında yerleştirilmiş olması kullanım rahatlığı sağlıyor.
Hangi modelin pili iyi gider bilemiyorum. Beğendiğin modeli aratarak belki pil sürelerini bulabilirsin.

HP EliteBook alternatifi de var, bu laptopu da seviyorum. Kasası alüminyum olduğu için premium hissettiriyor. Bu tarz şeylere dikkat ediyorsan bu laptop modelini de araştırabilirsin.

Not: Attığım 2 laptopun ekranı da %45 NTSC yani renk değerleri düşük. Eğer renklerle falan işiniz varsa ya da sizin için önemliyse ekran kalitesi farklı modellere bakmanızı öneririm. Fiyatlar oynar tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı