alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #11 iUgur dedi: Windows XP. Genişletmek için tıkla... XP fazla eski kalır XP yerine 7 daha uygun olur.
Uğurhan Çolak Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #12 GT 710 dedi: antiX, Linux Lite, Ubuntu Mate gibi distrolar olabilir. Daha önce hangi distroları denediniz? Genişletmek için tıkla... Slax, Linux Mint, Q4OS. alpermcr69 dedi: XP fazla eski kalır XP yerine 7 daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... sadeece youtube açsın yeter
GT 710 dedi: antiX, Linux Lite, Ubuntu Mate gibi distrolar olabilir. Daha önce hangi distroları denediniz? Genişletmek için tıkla... Slax, Linux Mint, Q4OS. alpermcr69 dedi: XP fazla eski kalır XP yerine 7 daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... sadeece youtube açsın yeter
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #13 alpermcr69 dedi: XP fazla eski kalır XP yerine 7 daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama bu sisteme kurmakta mecbur. Ya Linux deneyecek ya da XP. Eski olması önemli değil attığı adıma dikkat eder ise.
alpermcr69 dedi: XP fazla eski kalır XP yerine 7 daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama bu sisteme kurmakta mecbur. Ya Linux deneyecek ya da XP. Eski olması önemli değil attığı adıma dikkat eder ise.
Uğurhan Çolak Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #14 iUgur dedi: Olabilir ama bu sisteme kurmakta mecbur. Ya Linux deneyecek ya da XP. Eski olması önemli değil attığı adıma dikkat eder ise. Genişletmek için tıkla... XP taraftarıyım fakat kurulumunu bir türlü yapamadım.
iUgur dedi: Olabilir ama bu sisteme kurmakta mecbur. Ya Linux deneyecek ya da XP. Eski olması önemli değil attığı adıma dikkat eder ise. Genişletmek için tıkla... XP taraftarıyım fakat kurulumunu bir türlü yapamadım.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #15 Uğurhan Çolak dedi: Slax, Linux Mint, Q4OS. Sadeece YouTube açsın yeter Genişletmek için tıkla... Hocam şu anki tarihte ondan süpheliyim 3-4 sene önce neredeyse hiçbir siteye girmiyordu ben kullandığımda.
Uğurhan Çolak dedi: Slax, Linux Mint, Q4OS. Sadeece YouTube açsın yeter Genişletmek için tıkla... Hocam şu anki tarihte ondan süpheliyim 3-4 sene önce neredeyse hiçbir siteye girmiyordu ben kullandığımda.
Uğurhan Çolak Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #16 alpermcr69 dedi: Hocam şu anki tarihte ondan süpheliyim 3-4 sene önce neredeyse hiçbir siteye girmiyordu ben kullandığımda. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil tarayıcılar çalışmaz yani?
alpermcr69 dedi: Hocam şu anki tarihte ondan süpheliyim 3-4 sene önce neredeyse hiçbir siteye girmiyordu ben kullandığımda. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil tarayıcılar çalışmaz yani?
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.231 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 23 Kasım 2023 #17 Gandalf win10pe vardı. Bir tane daha vardı ismini hatırlamıyorum bulunca yazayım.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #18 Uğurhan Çolak dedi: Win XP nasıl kuracağım bir yardımcı olur musun? Elimde hızlı bir SD kart mevcut ona kurmak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows XP SP3 Türkçe ISO dosyası Mazi olsun diye sanal makineye Windows XP kuracağım, ISO dosyası olan atabilir mi? www.technopat.net Normalde kurulum videosu bunlar SD kart işin içine girdiğinde durum değişir mi bilemiyorum.
Uğurhan Çolak dedi: Win XP nasıl kuracağım bir yardımcı olur musun? Elimde hızlı bir SD kart mevcut ona kurmak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows XP SP3 Türkçe ISO dosyası Mazi olsun diye sanal makineye Windows XP kuracağım, ISO dosyası olan atabilir mi? www.technopat.net Normalde kurulum videosu bunlar SD kart işin içine girdiğinde durum değişir mi bilemiyorum.
Uğurhan Çolak Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #19 558memoli dedi: Gandalf Win10pe vardı. Bir tane daha vardı ismini hatırlamıyorum bulunca yazayım. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum
558memoli dedi: Gandalf Win10pe vardı. Bir tane daha vardı ismini hatırlamıyorum bulunca yazayım. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #20 Uğurhan Çolak dedi: Yeni nesil tarayıcılar çalışmaz yani? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme desteği kesileli bayağı oluyor XP uyumlu Chrome bulmam 15-20 dk mı almıştı geçen sanal makine kurduğumda.
Uğurhan Çolak dedi: Yeni nesil tarayıcılar çalışmaz yani? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme desteği kesileli bayağı oluyor XP uyumlu Chrome bulmam 15-20 dk mı almıştı geçen sanal makine kurduğumda.