Sadeleştirilmiş Windows 10 önerisi

20H2 sürümünü kurdum ve şuan laptoptan yazıyorum. Gerçekten gözle görülür bir fark oldu, işlemci kullanımı bayağı düştü. Ancak RAM kullanımı boşta 1.5-2GB. Klavye, Chrome falan her şey türkçe ama bazı yerler ingilizce kaldı. En önemlisi ise arada bir CMD ekranı açılıp bir şeyler yapıyor. Güvenip de hesaplarıma girmeye çekindim açıkçası. Bir kaç gün bu şekilde deneyip memnun kalmazsam Win 8.1 kuracağım. Şuanık bir donma kasma yok gibi.

Bu gereksiz şeylerin olmadığı bir Windows 10 sürümü. Öneriyorum çok güzel.

Daha öncede dediğim gibi orjinal 20h2 Home isosunu kullanın. Sizin işleriniz için sıkıntı çıkmayacaktır. Siz beni yanlış anladınız herhalde 20h2 sürüm derken orjinal sürümü kastetmiştim geçmiş mesajlarımda oynanmış olanı değil. O da olmaz ise 8.1 veya 10 1607 LTSB sürümünü tavsiye ettim. Oynanmış İso kullanmayın. LTSB sürümü oynanmamış bir sürümdür. Microsoft'un çıkardığı özel bir sürümdür. Bir de 1809 LTSC var ama onu tavsiye etmiyorum onu kullanacağınıza 20H2 Home kullanmanız daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…