Yahu gitmişler arkadaşa çöp önermişler. Kardeşim l*nux kuracağına Windows 10 Super Lite kur.
Neden?@illedelinux forumu bıraktı.
Bu önyargı nerden geliyor?Yahu gitmişler arkadaşa çöp önermişler. Kardeşim L*nux kuracağına Windows 10 Super Lite kur.
Bu direk lisanslı (yani Microsoft'un kendi yapmış olduğu Windows sürümü) Windows İSO'su değil mi? Şuanki 20H2 farklı biri tarafından özelleştirilmiş olduğu için hoşuma gitmedi. Güvenip de hesaplarımı açmadım.Windows 10 LTSC. Kesin ve net cevap istediğiniz de budur umarım. İnternetten araştırarak indirebilirsiniz.
Bu Windows 10 LTSC.tr_windows_10_enterprise_ltsc_2019_x64_dvd_f2b90518.iso
drive.google.com
Bu gereksiz şeylerin olmadığı bir Windows 10 sürümü. Öneriyorum çok güzel.Bu direk lisanslı (yani Microsoft'un kendi yapmış olduğu Windows sürümü) Windows İSO'su değil mi? Şuanki 20H2 farklı biri tarafından özelleştirilmiş olduğu için hoşuma gitmedi. Güvenip de hesaplarımı açmadım.
Daha öncede dediğim gibi orjinal 20h2 Home isosunu kullanın. Sizin işleriniz için sıkıntı çıkmayacaktır. Siz beni yanlış anladınız herhalde 20h2 sürüm derken orjinal sürümü kastetmiştim geçmiş mesajlarımda oynanmış olanı değil. O da olmaz ise 8.1 veya 10 1607 LTSB sürümünü tavsiye ettim. Oynanmış İso kullanmayın. LTSB sürümü oynanmamış bir sürümdür. Microsoft'un çıkardığı özel bir sürümdür. Bir de 1809 LTSC var ama onu tavsiye etmiyorum onu kullanacağınıza 20H2 Home kullanmanız daha mantıklı.Bu direk lisanslı (yani Microsoft'un kendi yapmış olduğu Windows sürümü) Windows İSO'su değil mi? Şuanki 20H2 farklı biri tarafından özelleştirilmiş olduğu için hoşuma gitmedi. Güvenip de hesaplarımı açmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.