SadeNet kendini TurkNet olarak tanıtıp abonelik sattı

ErencanSR

Centipat
Daha fazla  
Ya arkadaşlar cumartesi günü TurkNet'e abonelik yaptıracaktım, internete TurkNet diye yazdım ilk başta bir numara çıktı bastım aradım. Bir kampanya söyledirler, şartları falan söylediler telefon üzerinden onaylıyorum dedim paketi. Ama sonra kuruluma gelen adamlar (1-2 saat içinde Türk Telekom'dan geldiler) SadeNet diye bir şirketin kurulumunu yapıyoruz dediler. Yani TurkNet yazınca internete ilk çıkan site SadeNet diye bir şirketmiş abone olduk. Kurulumu yaptılar gittiler. Bize de WhatsApp'tan sözleşme ve tarife formunu gönderdiler. Ama biz henüz daha imzalamadık formları. Şimdi arıyorum onları kaç gündür daha bugün (salı) doğru düzgün ilgilendiler. Diyorum ki paketi iptal etmek istiyorum işte bir yanlışlık olmuş falan diyorum, oparetör de kalın bizimde hızımız şöyle böyle derken ben iptal etmede ısrarcı davranıyorum. Kurulum ücreti almak zorundayım diyor bu sefer de. 1000 liralık bir ücretmiş. Ya ama ben daha bir şey imzalamış değilim. Ama telefon üzerinden kampanyayı onaylıyorum dedim. Ondada kurulum ücretinden falan bahsetmediler. Sizce ne yapmam gerekiyor iptal etmem için? 1000 lirayı ödemem gerekir mi? imza falan atmış değilim henüz. Araştırdığım kadarıyla şikayet varda çoğu kişi benim gibi bu tuzağa düşmüş ama yani ben henüz imza atmış değilim. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaşlar cumartesi günü TurkNet'e abonelik yaptıracaktım, internete TurkNet diye yazdım ilk başta bir numara çıktı bastım aradım. Bir kampanya söyledirler, şartları falan söylediler telefon üzerinden onaylıyorum dedim paketi. Ama sonra kuruluma gelen adamlar (1-2 saat içinde Türk Telekom'dan geldiler) SadeNet diye bir şirketin kurulumunu yapıyoruz dediler. Yani TurkNet yazınca internete ilk çıkan site SadeNet diye bir şirketmiş abone olduk. Kurulumu yaptılar gittiler. Bize de WhatsApp'tan sözleşme ve tarife formunu gönderdiler. Ama biz henüz daha imzalamadık formları. Şimdi arıyorum onları kaç gündür daha bugün (salı) doğru düzgün ilgilendiler. Diyorum ki paketi iptal etmek istiyorum işte bir yanlışlık olmuş falan diyorum, oparetör de kalın bizimde hızımız şöyle böyle derken ben iptal etmede ısrarcı davranıyorum. Kurulum ücreti almak zorundayım diyor bu sefer de. 1000 liralık bir ücretmiş. Ya ama ben daha bir şey imzalamış değilim. Ama telefon üzerinden kampanyayı onaylıyorum dedim. Ondada kurulum ücretinden falan bahsetmediler. Sizce ne yapmam gerekiyor iptal etmem için? 1000 lirayı ödemem gerekir mi? imza falan atmış değilim henüz. Araştırdığım kadarıyla şikayet varda çoğu kişi benim gibi bu tuzağa düşmüş ama yani ben henüz imza atmış değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Hiçbir ödeme yapma bence evine gelmelerini bekle gelmezseler kurtulursun

Ya arkadaşlar cumartesi günü TurkNet'e abonelik yaptıracaktım, internete TurkNet diye yazdım ilk başta bir numara çıktı bastım aradım. Bir kampanya söyledirler, şartları falan söylediler telefon üzerinden onaylıyorum dedim paketi. Ama sonra kuruluma gelen adamlar (1-2 saat içinde Türk Telekom'dan geldiler) sadenet diye bir şirketin kurulumunu yapıyoruz dediler. Yani TurkNet yazınca internete ilk çıkan site sadenet diye bir şirketmiş abone olduk. Kurulumu yaptılar gittiler. Bize de WhatsApp'tan sözleşme ve tarife formunu gönderdiler. Ama biz henüz daha imzalamadık formları. Şimdi arıyorum onları kaç gündür daha bugün (salı) doğru düzgün ilgilendiler. Diyorum ki paketi iptal etmek istiyorum işte bir yanlışlık olmuş falan diyorum, oparetör de kalın bizimde hızımız şöyle böyle derken ben iptal etmede ısrarcı davranıyorum. Kurulum ücreti almak zorundayım diyor bu sefer de. 1000 liralık bir ücretmiş. Ya ama ben daha bir şey imzalamış değilim. Ama telefon üzerinden kampanyayı onaylıyorum dedim. Ondada kurulum ücretinden falan bahsetmediler. Sizce ne yapmam gerekiyor iptal etmem için? 1000 lirayı ödemem gerekir mi? İmza falan atmış değilim henüz. Araştırdığım kadarıyla şikayet varda çoğu kişi benim gibi bu tuzağa düşmüş ama yani ben henüz imza atmış değilim. Sizce ne yapmalıyım?

İnsanlar arama motoruna TurkNet yazmak yerine adres çubuğuna turk.net yazsa daha iyi olacak çünkü bende zamanında arama motoruna tüvtürk yazıp ilk gördüğüm siteye girmiştim son anda dolandırılmaktan kurtulmuştum o gündür hep domain adresi yazarak giriyorum.

@TurkNet Destek Ayşegül bildirim gitsin, haberiniz olsun. Marka karalamaya kadar yolu var çünkü bunun. Ötesi de...

Adsız.png

Bunlar böyle yıllardır milleti resmen dolandırıyorlar ve ne Türk Telekom ne TurkNet hiçbir şey yapmıyor gördüğüm kadarıyla.

Hiçbir ödeme yapma bence evine gelmelerini bekle gelmezseler kurtulursun.

Ya şu anda interneti falan verdiler, cumartesinden beri kullanıyorum iptal etmek istiyorum dememe rağmen, bir fatura falan gönderirler mi bir sonraki ay çünkü henüz bir şey imzalamış değilim dediğim gibi sadece telefonda onaylıyorum dedim sanırım onunda bir geçerliliği var pek bilmiyorum duyduğum kadarıyla sadece, yani bunu iptal etmeden de başka bir oparetöre geçemiyorum ne yapayım bekleyeyim mi?

Ya şu anda interneti falan verdiler, cumartesinden beri kullanıyorum iptal etmek istiyorum dememe rağmen, bir fatura falan gönderirler bir sonraki ay çünkü henüz bir şey imzalamış değilim dediğim gibi sadece telefonda onaylıyorum dedim sanırım onunda bir şgeçerliliği var pek bilmşyorum duyduğum kadarıyla, yani bunu iptal etmeden de başka bir oparetöre geçemiyorum ne yapayım bekleyeyim mi?
Tüketici hakem heyetine başvur durumu anlat çok süre geçmeden. İnternetin faturasını da kitleyebilirler

Ya şu anda interneti falan verdiler, cumartesinden beri kullanıyorum iptal etmek istiyorum dememe rağmen, bir fatura falan gönderirler mi bir sonraki ay çünkü henüz bir şey imzalamış değilim dediğim gibi sadece telefonda onaylıyorum dedim sanırım onunda bir geçerliliği var pek bilmiyorum duyduğum kadarıyla sadece, yani bunu iptal etmeden de başka bir oparetöre geçemiyorum ne yapayım bekleyeyim mi?
Öyle saçmalık mı olur? Belgesiz nasıl internet hizmeti verdiler?

Damarlarımda ekstra basınç yaratan bu konuda, konu sahibi olarak nasıl sakinsiniz bilemiyorum. Yeterince fikrimi belittiğimi düşünüyorum. Birilerine ağır laflar etmeden konudan çekiliyorum. Bol şanslar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı