ErencanSR
Centipat
Daha fazla
Ya arkadaşlar cumartesi günü TurkNet'e abonelik yaptıracaktım, internete TurkNet diye yazdım ilk başta bir numara çıktı bastım aradım. Bir kampanya söyledirler, şartları falan söylediler telefon üzerinden onaylıyorum dedim paketi. Ama sonra kuruluma gelen adamlar (1-2 saat içinde Türk Telekom'dan geldiler) SadeNet diye bir şirketin kurulumunu yapıyoruz dediler. Yani TurkNet yazınca internete ilk çıkan site SadeNet diye bir şirketmiş abone olduk. Kurulumu yaptılar gittiler. Bize de WhatsApp'tan sözleşme ve tarife formunu gönderdiler. Ama biz henüz daha imzalamadık formları. Şimdi arıyorum onları kaç gündür daha bugün (salı) doğru düzgün ilgilendiler. Diyorum ki paketi iptal etmek istiyorum işte bir yanlışlık olmuş falan diyorum, oparetör de kalın bizimde hızımız şöyle böyle derken ben iptal etmede ısrarcı davranıyorum. Kurulum ücreti almak zorundayım diyor bu sefer de. 1000 liralık bir ücretmiş. Ya ama ben daha bir şey imzalamış değilim. Ama telefon üzerinden kampanyayı onaylıyorum dedim. Ondada kurulum ücretinden falan bahsetmediler. Sizce ne yapmam gerekiyor iptal etmem için? 1000 lirayı ödemem gerekir mi? imza falan atmış değilim henüz. Araştırdığım kadarıyla şikayet varda çoğu kişi benim gibi bu tuzağa düşmüş ama yani ben henüz imza atmış değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: