Sadık Turan'ın kursu iyi mi?

Youtube gibi ücretsiz ve bilgi deryası bir platform varken neden udemy'den kurs alırsınız anlamam. Hadi eskiden dili bahane ediyorlardı, şimdi Türkçe anlatan da bir sürü insan var.

Elbette hiçbir kurs boş değildir, yani bu kurs da size bir şeyler katacaktır ama yıllardır bu işleri yapan biri olarak söylüyorum: En ideal kaynak YouTube ve Stackoverflow.
Merhaba, Node.js öğrenmek istiyorum JS, HTML, CSS ileri düzey biliyorum. Bu kursu buldum sizce bu iyi midir alanlar varsa yorumları neler?

Reklam değildir!

Youtube gibi ücretsiz ve bilgi deryası bir platform varken neden udemy'den kurs alırsınız anlamam. Hadi eskiden dili bahane ediyorlardı, şimdi Türkçe anlatan da bir sürü insan var.

Elbette hiçbir kurs boş değildir, yani bu kurs da size bir şeyler katacaktır ama yıllardır bu işleri yapan biri olarak söylüyorum: En ideal kaynak YouTube ve Stackoverflow.
Hocam araştırdım doğru düzgün kurs bulamadım hepsini yarıda bırakmışlar eski kurslar. Bulursanız atın tamamlanmış kurs

İngilizce sıkıntın yoksa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mosh birçok alanda tecrübeli bir eğitimen, udemy'de de kursları vardı sanırım bir ara:

Türkçe bakmadım hiç, dediğin gibi olmayabilir ya da yarım bırakılmış olabilirler.

İngilizce sıkıntın yoksa:

Mosh birçok alanda tecrübeli bir eğitimen, udemy'de de kursları vardı sanırım bir ara:

Türkçe bakmadım hiç, dediğin gibi olmayabilir ya da yarım bırakılmış olabilirler.

Hocam Türkçe kurs arıyorum. İngilizcem B1 seviyesinde. Türkçe herkes yarım yarım anlatmış gerçekten kurs yok.

O halde bir şey diyemiyorum, iyice araştırdıysanız ve bulamadıysanız yapacak bir şey yok. Ama bu kursların sizi gerçekten ileri seviye falan yapacağını sanmayın. Kurs içeriğine de baktım tamamen temel şeyler bunlar. Gerçek projelerde görev almadan ileri seviyeye bırakın gelmeyi yaklaşamazsınız bile. Bilginize...

O halde bir şey diyemiyorum, iyice araştırdıysanız ve bulamadıysanız yapacak bir şey yok. Ama bu kursların sizi gerçekten ileri seviye falan yapacağını sanmayın. Kurs içeriğine de baktım tamamen temel şeyler bunlar. Gerçek projelerde görev almadan ileri seviyeye bırakın gelmeyi yaklaşamazsınız bile. Bilginize...
Öyle birşey söylemedim ben kurs içeriğini de incelemedim sadece kurs güzel mi diye soruyorum

Öyle birşey söylemedim ben kurs içeriğini de incelemedim sadece kurs güzel mi diye soruyorum
Yok hocam, öyle dediniz diye demedim zaten. Kurs temel şeyler öğretiyor onu belirtmek istedim. Başlığına ileri düzey yazmış arkadaş ama biraz kandırmaca olmuş. Hani o niyetle alırsanız memnun kalmayabilirsiniz, yanılmayın diye uyarmak istedim. Yorumları olumlu görünüyor ama elbette izlemediğim için bir şey söyleyemem.

Yok hocam, öyle dediniz diye demedim zaten. Kurs temel şeyler öğretiyor onu belirtmek istedim. Başlığına ileri düzey yazmış arkadaş ama biraz kandırmaca olmuş. Hani o niyetle alırsanız memnun kalmayabilirsiniz, yanılmayın diye uyarmak istedim. Yorumları olumlu görünüyor ama elbette izlemediğim için bir şey söyleyemem.
He teşekürler hocam. Zaten hoşuma gitmedi Youtube videolarında filan baya kötü anlatıyor. İnternet üzerinden Enes Bayramın js html css kursunu dinlemiştim çok hoşuma gitmişti. Şimdi react kursunu buldum içinde Google firebase ile login register işlemlerini yapıyor. Benimde amacım login register işlemlerini yapabileceğim şekilde öğrenmekti ayrıca Reactte öğrenmek istiyordum sanırsam ona başlayacağım. Sizce iyi fikir mi?

Youtubeda bu arada tamamen ücretsiz ve anlatımı çok hoşuma gidiyor.

Valla React güzel bir framework. Bence faydalı olur. Hatta sararsa Native'e geçiş yapıp mobil uygulama geliştirmeye de bakabilirsin. Firebase çok popüler, ben de bizzat React + Firebase kullanarak birkaç proje geliştirdim son dönemlerde. Kullanımları rahat, faydalı olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı