Bugün Arch kuracağım ama halen başlıktaki soruya karar veremedim. Sizce Saf Arch mı yoksa Arch tabalı diğer dağıtımlar mı daha mantıklı? Benim aklımda EndeavourOS ve CachyOS var Arch tabanlılarda. @Bayram Tempest @779221 @521431
Bugün Arch kuracağım ama halen başlıktaki soruya karar veremedim. Sizce Saf Arch mı yoksa Arch tabalı diğer dağıtımlar mı daha mantıklı? Benim aklımda EndeavourOS ve CachyOS var Arch tabanlılarda. @Bayram Tempest @779221 @521431
Bugün Arch kuracağım ama halen başlıktaki soruya karar veremedim. Sizce saf Arch mı yoksa Arch tabalı diğer dağıtımlar mı daha mantıklı? Benim aklımda EndeavourOS ve CachyOS var Arch tabanlılarda. @Bayram Tempest @779221 @521431
Bugün Arch kuracağım ama halen başlıktaki soruya karar veremedim. Sizce saf Arch mı yoksa Arch tabalı diğer dağıtımlar mı daha mantıklı? Benim aklımda EndeavourOS ve CachyOS var Arch tabanlılarda. @Bayram Tempest @779221 @521431
Minimallik farkı var. Minimal olmayan bir sistemde o kadar özelleştirmeyi yapmak daha zordur yani kendine özel bir dağıtım yaratmak istiyorsan bunu masaüstü olan bir dağıtımla değil saf Arch ile minimal şekilde yapmak daha kolay.Saf dağıtımlarda yapılabilenler yine tabanlı dağıtımlarda da oluyor. Sadece tabanlı dağıtımlar saf dağıtımlar kadar uğraştırmıyor o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.