safakbilgisayar33 güvenilir mi?

Deniz Gemici

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2019
Mesajlar
477
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, resimdeki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Acaba satıcı güvenilir mi dolandırılma ihtimalim var mı? İnternette resimlerine baktım. Satan yerin pek güvenilir gelmedi açıkçası, sizlere de sormak istedim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2022-07-01-02-45-07-793_com.opera.touch.jpg
    Screenshot_2022-07-01-02-45-07-793_com.opera.touch.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 342
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlıyor olabilirim, bir aralar çok laptop bakıyordum hepsiburada'dan ve bu isimde bir satıcı olduğu aklımda kalmış yinede yanlış bilgilendirme yapmış olmuyayım. Naçizane önerim markaların (Hepsiburada, n11 , .çiçek sepeti) kendi satıcısından alman tarafından olacaktır
.
Bu arada bir zamanlar laptop'cuyum ben masaüstü ne , falan diye atıp tutuyordum ama masaüstünün önemini acı bir şekilde tecrübe ettim, üzülmek istemiyorsan ve mümkünse tercihini masaüstünden yana kullanman daha sağlıklı olacaktır.
 
Arkadaşlar, resimdeki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Acaba satıcı güvenilir mi dolandırılma ihtimalim var mı? İnternette resimlerine baktım. Satan yerin pek güvenilir gelmedi açıkçası, sizlere de sormak istedim.

İşinizi garantiye alın İtopya gibi yerlerden alın (ya da Hepsiburada ama satıcının hb olmasına dikkat edin)
 
Aracı site varsa şansınızı denemenizde sorun olmaz bence.
 
PTT AVM garip site, zaten devletin yapacağı site de anca bu güzellikte olurdu. Şu Trendyol'daki maceraperest satıcı gibi 10 liralık oyuncak yollarsa iade için baya uğraşırsın. Bence risk alma.

Edit: safakbilgisayar3356 - n11.com
Bu eğer aynı mağaza ise laptopun düzgün geldiğini söyleyen de olmuş kargo gelmedi diyen de.
 
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Şafak Bilgisayar Mersin'de bilgisayar tamircisi, zaten 33 yazıyor isminin sonunda da, ikinci el parça satan bir dükkan. Oraya tamire götürenler var bilgisayarında sorun olunca. Ha sıfır bilgisayar alınır mı? Sıfır bilgisayar satıyorlar mıydı hatırlamıyorum ama yine de dikkat edin bence.
 
Son düzenleme:
eğer mersindeki şafak bilgisayar ise kapalı kutu seklinde letgoya koydugum laptop ılanına aksama kadar farklı hesaplardan yarı fıyatını onerıp duran adamlar. genelde 2.el pc, laptop vb. satıyorlar. aracı firmalar ile belki alış veriş yapılabilir ama kargoyu açarken video çekin mutlaka alırsanız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı