Safari profil yüklemiyor ve "iOS 16 beta software profilinin imzası geçersiz" hatası veriyor

iOS 13-14 ten sonra o eski iOS tadı yok yani yeni güncellemeleri tavsiye etmiyorum her yıl en yeni güncel iPhone modeline geçiş yapmıyorsanız.

Elimde 2 tane SE 2020 2 tane 11 var. SE 2020 15.4 diğer iOS 17 iPhone 11 iOS 16 diğer iOS 17 yüklü.
SE 2020 iOS 15.4 yüklü olan daha performanslı özellikle pil konusunda.

yeni Sorunlu iOS sürümü kısmen oturdu kullanabilir duruma geldi derken hoopp yeni beta sorunlu iOS sürümü çıkıyor. Yani sizlere tavsiyem 1 yıl geriden gelmek takip etmek şu durumda en iyisi.

aşağıdaki sitelerden uygulama veya ipa indirip yüklersiniz. Alternatif olarak telegram grupları var ipa paylaşan.

Son düzenleme:
Bilgisayarınız varsa 3uTools programını indirdin, telefonu bilgisayara bağlayın, uygulamalar kısmından Netflix'in iOS 15 destekleyen sürümünü yükleyebilirsiniz. YouTube'da vs. Videoları var.
Şuan işteyim evde deneyeceğim
Saçmalığa bakın ki adamlar hemen İOS 15ten desteği çekmiş. WEB sürümünü ana ekrana ekleyebilir yada jailbreak vs. yapabilirsiniz. Dilerseniz size bir apple kimliği oluşturup netflixin eski sürümünü yükletebilirim.
jailbreak şuan 15.8 i destekliyormu

iOS 13-14'ten sonra o eski iOS tadı yok yani yeni güncellemeleri tavsiye etmiyorum her yıl en yeni güncel iPhone modeline geçiş yapmıyorsanız.

Elimde 2 tane SE 2020 2 tane 11 var. SE 2020 15.4 diğer iOS 17 iPhone 11 iOS 16 diğer iOS 17 yüklü.

Evet geçenlerde görmüştüm Apple'a dava açılmış cihaz performanslarını düşürdüklerinden dolayı kişi başı ödeme yapılacakmış

iOS 13-14 ten sonra o eski iOS tadı yok yani yeni güncellemeleri tavsiye etmiyorum her yıl en yeni güncel iPhone modeline geçiş yapmıyorsanız.

yeni Sorunlu iOS sürümü kısmen oturdu kullanabilir duruma geldi derken hoopp yeni beta sorunlu iOS sürümü çıkıyor. Yani sizlere tavsiyem 1 yıl geriden gelmek takip etmek şu durumda en iyisi.

aşağıdaki sitelerden uygulama veya ipa indirip yüklersiniz. Alternatif olarak telegram grupları var ipa paylaşan.

İpa ne oluyor hocam nasıl indiriceğim

.IPA iOS işletim sisteminin dosya uzantısı, Android'de ki APK gibi düşünün. .IPA'yı telefona aktarabilmek için de yine aynı şekilde 3UTools'a ihtiyacınız var.
Anladım evde araştıracağım

hocam githubdan pek anlamam fakat 3utoolsu indirdim netflixin eski sürüm ipasını bulamadım yardımcı olurmusunuz

Anladım evde araştıracağım

Hocam GitHub'dan pek anlamam fakat 3UTools'u indirdim Netflix'in eski sürüm IPA'sını bulamadım yardımcı olur musunuz?

3UTools'u indirdikten sonra bir mağaza yeri var.

IMG_3602.jpeg

Oraya girdikten sonra bir uygulama mağazası açılacak. Sizden Apple hesabınızın şifresini falan isteyecek, girin bir sorun olmaz (ben kaç kere girdim). Apple hesabınızın bilgilerini girdikten sonra arama kısmına Netflix yazın, indirin. İndirme işlemi bittikten sonra cihazı bilgisayardan çıkartın. Ayarlar> Apple Kimliğiniz> En aşağıda cihazlarınızın olduğu bir kısım var, orada sürümü 6,0 olarak gözüken bir Windows bilgisayar olacak, üstüne tıklayıp hesaptan silin, sonrasında Parola ve Güvenlik> En üstteki parolayı değiştir kısmından şifrenizi değiştirebilirsiniz, ben her seferinde öyle yaptım bir sorun çıkmadı. He eğer ben şifremi değiştirmek istemiyorum derseniz @YigiTZ0'in dediğini yapabilirsiniz.

3UTools'u indirdikten sonra bir mağaza yeri var.

Eki Görüntüle 2088255

Oraya girdikten sonra bir uygulama mağazası açılacak. Sizden Apple hesabınızın şifresini falan isteyecek, girin bir sorun olmaz (ben kaç kere girdim). Apple hesabınızın bilgilerini girdikten sonra arama kısmına Netflix yazın, indirin. İndirme işlemi bittikten sonra cihazı bilgisayardan çıkartın. Ayarlar> Apple Kimliğiniz> En aşağıda cihazlarınızın olduğu bir kısım var, orada sürümü 6,0 olarak gözüken bir Windows bilgisayar olacak, üstüne tıklayıp hesaptan silin, sonrasında Parola ve Güvenlik> En üstteki parolayı değiştir kısmından şifrenizi değiştirebilirsiniz, ben her seferinde öyle yaptım bir sorun çıkmadı. He eğer ben şifremi değiştirmek istemiyorum derseniz @YigiTZ0'in dediğini yapabilirsiniz.
yükledim netflixi önceden netflix indirilimiş bir icloud istedi elimde olmadığından indiremedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı