Safari tarayıcıyı VPN ile kullanabilir miyiz?

rartena

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iPad cihazımda Safari tarayıcısını kunlanırken eşzamanlı olarak tarayıcı üzerinde entegre çalışan, VPN kunlanmak mümkün mü? Mümkünse böyle bir programa nereden erişebilirim? Veya APK olarak App Store harici bir mağazadan indirebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Neden cihaz bazında bir VPN tercih etmiyorsunuz?

Selamlar iPad cihazımda Safari tarayıcısını kunlanırken eşzamanlı olarak tarayıcı üzerinde entegre çalışan, VPN kunlanmak mümkün mü? Mümkünse böyle bir programa nereden erişebilirim? Veya APK olarak App Store harici bir mağazadan indirebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Proton VPN indirebilirsin ben Safari ile kullanıyorum çok iyi çalışıyor. Ücretsiz şekilde ABD'ye bağlanabiliyorsun. Elbette tarayıcıya entegre değil fakat üstten denetim kısmını açıp VPN'i uygulamaya hiç girmeden oradan da açabiliyorsun.

Tarayıcı eklentileri çoğu zaman tam sürüm ücretsiz oluyor uygulama olarak indirdiklerimin neredeyse hepsi için tam sürüme ücret istendi o sebepten ötürü bir de sadece tarayıcı trafiğiyle ilgilendiği için kaynak tüketimi daha az diye okumuştum.

Safariye eklenti ekleniyorsa Protonvpn kurun. Ücretsiz sürümü 5 lokasyon veriyor ama kendiniz seçemiyorsunuz. Veya appstore üzerinden protonvpn indirin. Android de ilk ay 10 liraya geliyor. Süresi bittikçe farklı hesaplar açar satın alırsınız. Veya en olmazsa Opera tarayıcısını indirip kurun yerleşik vpn'i var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı