Safer Web virüs müdür?

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-20_140131437.png
    resim_2023-04-20_140131437.png
    671,8 KB · Görüntüleme: 93
Sadece Kaspersky ile taramayın başka bir av indirin McAfee, ESET, BitDefender, Norton vs. önce safer webin dosya konumunu bulup indirdiğin antivirüsle o dosyayı taratın bulamazsa malwarebytes ile de deneyin o da olmazsa format son çare.

Biraz daha insanlara sorabiliriz format son çare.
Yazan yok şuan
Sadece Kaspersky ile taramayın başka bir av indirin McAfee, ESET, BitDefender, Norton vs. önce safer webin dosya konumunu bulup indirdiğin antivirüsle o dosyayı taratın bulamazsa malwarebytes ile de deneyin o da olmazsa format son çare.
Dosya konumuna gidip tarattım temiz çıktı.

Hocam esete de tarattım gene temiz çıktı.

Son düzenleme:
O zaman format son çare gibi vakitiniz varsa diğer antivirüsleri de deneyebilirsiniz ama tavsiyem önemli bilgilerini yedekleyin temiz format atmanız.

Hocam McAfee bir dener misiniz daha sezgisel olduğu için silebilir belki

O da olmazsa Kaspersky'da istemediğim bir program var seçeneği vardı ben Kaspersky Total Security kullanırken onu da deneyebilirsiniz.

Yani çoğu forumda güvensiz kaynaktan indirilirse virüstür demiş ve senin rızan dışında inmiş ve silmeye çalıştığında silinmiyor bana virüs gibi geldi.

Revo Uninstaller gibi programlar silebiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı