ÜlkücüMonitör
Hectopat
Olan var mı, kötü bir hastalık mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum nedir hocam ?bir tedavisi felan var mı ?Olan var mı, kötü bir hastalık mı?
ara sıra acu su geliyorBoğazınıza kadar geliyor mu?
tedavisi yok ameliyat hariç ameliyatıda çok ileri seviyelere yapıyorlar patoloji sonucum gelince belli olurSon durum nedir hocam ?bir tedavisi felan var mı ?
Hangi bölüme gittinizara sıra acu su geliyor
tedavisi yok ameliyat hariç ameliyatıda çok ileri seviyelere yapıyorlar patoloji sonucum gelince belli olur
Hangi bölüme gittiniz
Gastroya gitmeniz lazımdı bence .İç hastalıkları işte gastroloji bilmem ne vardı doktor ona gerek yok biz zaten yapabiliyoruz onların yaptığı her şeyi senden yine benim istediklerimi isteyecek dedi
onunda vereceği kolonoskopi endoskopi bütün dışkı testleri B.Tomografi idrar testi tam kan sayımı? bunların hepsi yapıldı bana oda bunları verecekti farklı bir şey olacağını sanmıyorumGastroya gitmeniz lazımdı bence .
Yahu hocam bende bu hastalığı çekiyorum ve bu forumda 1 kişi ilede görüştüm oda aynı hastalıktan muzdarip o da benim gibi gastroya gitmiş dahliye yönlendirmiş .O iyileşmiş bakalım benim sonum ne olacakDoğru söylüyor reindi gastro ile iç hastalıklarının protokol basamakları aynı hatta istek kağıtlarına bakarsanız gastroenterolojinin ilk başında iç hastalıkları uzmanı yazar sonra gastroenteroloji doktoru yazar.
İkincisi olarak gastronun yatış yetkisi yoktur acil üzerinden dahiliyeden yatış listesine aracı olabilir ama yatış yapamaz. Dahiliye doktoru seni yatırmak istersen hemen yatırır ister geriatri ister beslenme mama isterse endokrin istediği serviste hemen yatışını yapar.
Gastroentoroloji doktorlarının genel poliklinik yetkileri yoktur iç hastalıkları poliklinik doktorlarının aksine.
Dahiliyeden işlemlerin yapılması daha iyi çünkü gastroya randevu çok zor alır ama dahiliyeden en geç 2 hafta içinde tekrar alır.
Gastro doktorunun kaşeli ve imzalı diploma tecil nosu olmayan bir kağıt olmadan sıra ve randevu kontrol almanız zordur randevu sisteminden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.