Sağ el uyumlu mouse vs simetrik mouse

Muratcan0772

Centipat
Daha fazla  
Elim orta büyüklükte ve claw tutuyorum ve mouse olarak Glorious Model O ve model D arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elim orta büyüklükte ve claw tutuyorum ve mouse olarak Glorious Model O ve model D arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Simetrik ama bütçeniz nedir tam olarak. Model O dan daha iyi fareler bulabilirim.

Simetrik ama o iki farenin fiyatına daha iyi fareler var, bütçe belirtirseniz anında bulurum daha iyilerini.

Normalde bütçem 500-600 civarıydı ancak iyi bir mouse için 750 liraya kadar çıkabilicem internette gördüğümde model o ve d nin pixart 3360 sensöre sahip olduğunu gördüm ve bu yüzden iyi olabileceğini düşündüm ancak öneriniz varsa tavsiyelere açığım
Not:fps oyuncusu olduğum için iyi bir mouse almaya karar verdim ancak bu kadara bütçe yetiyor yani iyi bir sensöre sahip olursa iyi olur

Delux M800 bakabilirsiniz.

Peki hocam başlıkta belirttiğim gibi sağlak olduğum için kıvrımlı mouse tercih etmem daha doğru olur mu ergonomi açısından

Peki hocam başlıkta belirttiğim gibi sağlak olduğum için kıvrımlı mouse tercih etmem daha doğru olur mu ergonomi açısından
Tutuş şekline göre değişir. İnternette fare tutuş şekilleri yazın hangisine uygunsa bize söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…