Sağ el uyumlu mouse vs simetrik mouse

Muratcan0772

Centipat
Daha fazla  
Elim orta büyüklükte ve claw tutuyorum ve mouse olarak Glorious Model O ve model D arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simetrik ama o iki farenin fiyatına daha iyi fareler var, bütçe belirtirseniz anında bulurum daha iyilerini.

Normalde bütçem 500-600 civarıydı ancak iyi bir mouse için 750 liraya kadar çıkabilicem internette gördüğümde model o ve d nin pixart 3360 sensöre sahip olduğunu gördüm ve bu yüzden iyi olabileceğini düşündüm ancak öneriniz varsa tavsiyelere açığım
Not:fps oyuncusu olduğum için iyi bir mouse almaya karar verdim ancak bu kadara bütçe yetiyor yani iyi bir sensöre sahip olursa iyi olur

Normalde bütçem 500-600 civarıydı ancak iyi bir mouse için 750 liraya kadar çıkabilicem internette gördüğümde model o ve d nin pixart 3360 sensöre sahip olduğunu gördüm ve bu yüzden iyi olabileceğini düşündüm ancak öneriniz varsa tavsiyelere açığım
Not:fps oyuncusu olduğum için iyi bir mouse almaya karar verdim ancak bu kadara bütçe yetiyor yani iyi bir sensöre sahip olursa iyi olur
Delux M800 bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı