Sağ Göz Kapağının Hafif Titremesi

Suni gözyaşı kullandım birde yeşil renkli jel damla vermişti resmen gözümü kör ediyordu yani doktora gidersen damlaları dayar ve yan etkiden başka bir fayda göremezsin. Sadece gözlerini dinlendir ve akşam patates doğrayıp koyarsan serinletir ve rahatlatır. Her şey bu bilgisayar ve telefon illeti yüzünden oluyor. Baktın geçmiyor doktora gidersin.

Merhaba, son zamanlarda düzenli uyku almadıyasanız gözünüz yorgunluktan seyreyebilir. Düzenli şekilde uyuyun ve gözünüzü bilgisayar, telefon, vb gibi cihazlardan 1 günlüğüne uzak tutun. 1. gün geçtikten sonra büyük ihtimalle düzelecektir. Korkmaya gerek yok. Gözünüzün sadece dinlenmeye ihtiyacı var.

Yaklaşık 8-9 senedir kullanıyorum bilgisayarı. Galiba bu yüzden. Kalıcı değil sanırsam ama yine de doktora gideceğim. Gözümde kalp atıyor gibi hissediyorum bazen

Yaklaşık 8-9 senedir kullanıyorum bilgisayarı. Galiba bu yüzden. Kalıcı değil sanırsam ama yine de doktora gideceğim. Gözümde kalp atıyor gibi hissediyorum bazen
Tabii ki sizin tercihiniz. Nekadar zamandır gözünüzde atma olmaya başladı ?

Aynısı bende de oluyodu.
2-3 gün gözlerini dinlerdir bilgisayar, telefon vb şeylerle yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…