Sağ kolum ağrıyor

CHRİS W4LKER

Decapat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
2.990
Çözümler
10
Biliyorum, doktora gitmek yerine neden buraya soruyorsun diyeceksiniz. Yine de sorayım dedim. Benim bu sabahtan beri sağ omzumun biraz aşağısı ağrıyor. Omuz değil ama omuzun hemen altı yani. Çok garip bir ağrı ve ne yaptım ne ettim geçmiyor. Bugün okul da yine ağrı girdi ve rahatsız etti. Aşırı derecede şiddetli bir ağrı değil ama rahatsız ediyor. Masaj falan yaptım kendi kendime ama geçmedi. Sizce ciddi bir şey mi? Doktora gitmem gerekli mi? Yoksa biraz bekleyip, geçmezse mi doktora gitsem?
 
Sağlık durumun gayet iyi iken aniden ağırmaya başladıysa doktora görün. Fakat ağır yük kaldırma ya da başka kolu yorucu işler yaptıysan normal olabilir fakat her ihtimale karşı bir doktora görünmeniz iyi olacaktır.
 
Hayır, hiç darbe almadım. Sabah kalktığım da kolum ağrıyordu. Annem belki farketmeden üzerine yatmışsındır dedi.
Psikolojik veya damar tıkanıklığınız olabilir. Acile gidin randevu falan uğraşmayın, bir ağrı kesici verirler. Muhtemelen sizi ilk iş MR alacaklar.
 
Üzerin açıkmı uyudun sağ taraf açıkmı kaldı yani.
Açık mı kaldı derken? Normal de şöyle; ben genel de ilk uzanırken sırtüstü uzanıyorum yorganı kollarıma kadar çekiyorum ama kollarım dışarıda kalıyor. Ve gece farketmeden kötü bir pozisyon da yatmışımdır belki. Çok hareketli birisiyim uykuda.
Sabahtan beri geçmedi mi ağırlık spor falan yaptınız mı ?
Hayır, yapmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı