Silmenin bir yolu varsa nasıl silebilirim? @theWiewYTB @Saqot Attığın konuya detaylı bakıyorum.
www.technopat.net
![]()
Sağ Tık Menüsüne İstediğiniz Programı Ekleyin
Masaüstünde boş alana sağ tıkladığınızda çıkan menüye yeni programlar eklenebileceğini biliyor muydunuz? Boş bir alana farenizle sağ tıkladığınızda çıkanwww.technopat.net
Burdaaki rehberden sağ tık menüsünü düzenlerken CMD'yi silersin.
En son dediğinizi yaptım fakat hangisi gereksiz dosya diye bakıyorum ama onu şuan anlayamıyorum.![]()
Sağ Tık Menüsüne İstediğiniz Programı Ekleyin
Masaüstünde boş alana sağ tıkladığınızda çıkan menüye yeni programlar eklenebileceğini biliyor muydunuz? Boş bir alana farenizle sağ tıkladığınızda çıkanwww.technopat.net
Burdaaki rehberden sağ tık menüsünü düzenlerken cmd'yi silersin.
Oda olmazsa Regedit'i açıp HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers klasörüne gidin. Bu klasöürn altında gereksiz gördüğünüz öğeleri silebilirsin.
En son dediğinizi yaptım fakat hangisi gereksiz dosya diye bakıyorum ama onu şu an anlayamıyorum.
Acaba virüs olabilir mi diye baktım fakat sonuç temiz çıktı. Büyük ihtimalle bi programdan kalan işlevsiz bir parça diye düşünüyorum. @SaqotHer yeri araştırdım fakat seninkilerle başka insanların dosyaları hep aynı.
Zaten normalde olması gereken şeyler onlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.