Çözüldü Sağ tık yenile bölümü çok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar masaüstünde F5'e veya sağ tık yenile yaptığımda anında uygulamalar git gel yapıp yenileniyordu olması gereken gibi. Ama bugün yaptığımda 3 saniye bekletiyor ve öyle geliyor. Çok kafama takıldı bu yavaşlık. Görev yöneticisinde CPU boşta %3-5 RAM ise %35 kullanıyor. Anlamadım gitti.

Çözüm
Temiz önyükleme yapın;
support.microsoft.com: How to perform a clean boot in Windows
_______
ShellExView - Shell Extension Manager For Windows
Bunu indirip yönetici olarak çalıştırın. "Options" bölümünde "Filter By extension type" yazanı seçin. Açılan pencerede "Context menü" yazanı seç ve "Ok" butonuna bas.
Listede üzeri renkli yani koyu olan programlara tıklayıp yukarıdaki kırmızı butona basıp onay penceresi geldiğinde ok tıklayın.
"Options" sekmesine tıklayıp "Restart explorer" yazana tıklayın.

StartIsBack++ programını kullanıyordum yazılımda bir sıkıntı çıkmış heralde. Silip yükledim düzeldi.
Temiz önyükleme yapın;
_______
Bunu indirip yönetici olarak çalıştırın. "Options" bölümünde "Filter By extension type" yazanı seçin. Açılan pencerede "Context menü" yazanı seç ve "Ok" butonuna bas.
Listede üzeri renkli yani koyu olan programlara tıklayıp yukarıdaki kırmızı butona basıp onay penceresi geldiğinde ok tıklayın.

Temiz önyükleme yapın;
_______

StartIsBack++ programını kullanıyordum yazılımda bir sıkıntı çıkmış heralde. Silip yükledim düzeldi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı