Sağ tıkta Nvidia Denetim masası yok

Bunuda internette araştırmış denemiştim hocam otomatik ve çalışıyor gözüküyor durdurup tekrar başlattım yine olmadı
O zaman şöyle yapalım size "nvcplui.exe" dosyasını upload edeyim program filesdeki yerine atıp çalıştırın.
"C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Control Panel Client\" şu adrese baktınız mı? Dosya var mı?

verdiğiniz dosyayı çalıştırdığımda denetim masası geliyor ama masaüstünde sağ tık yapınca yine gelmiyor ve sağ altta simgesi gözüküyor oradanda açamıyorum bir sorun teşkil eder mi ?

verdiğiniz dosyayı çalıştırdığımda denetim masası geliyor ama masaüstünde sağ tık yapınca yine gelmiyor ve sağ altta simgesi gözüküyor oradanda açamıyorum bir sorun teşkil eder mi ?
Tamam şimdi menülerde var.
Masaüstü menüsüne tıklayıp ilk seçeneği "Masaüstü bağlam menüsüne ekle" aktif edin.

Nvidia denetim masasını bir şekilde açabiliyorsanız yukarıdaki sekmelerde ayarı olması lazım sağ tık menüsüne ekle tarzında bir şey.

az önce o üç seçeneğide aktif ettim sonra tekrar başlattım bilgisayarı yine gelmedi yine gelmedi - bir sorun yok değil mi ekran kartında
Ekran kartında sorun yok merak etmeyin. Sadece kontrol paneli yüklenmemiş.
Adres hatalı olursa da eklenmez. Dosyayı attığınız klasörü ekran görüntüsü atar mısınız. Bakabilir miyim?

Ekran kartında sorun yok merak etmeyin. Sadece kontrol paneli yüklenmemiş.
Adres hatalı olursa da eklenmez. Dosyayı attığınız klasörü ekran görüntüsü atar mısınız. Bakabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 3.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 582
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…