Saganetwork Rezilliği

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Bizim bir towny sunucumuz vardı bunu sağlayıcı olarak saganetwork'a bağladık. Size şaka yapmıyorum şu ana kadar 1 ay oldu ve her Allah'ın günü sunucu çöküyor. Sürekli girip sunucuyu açıyoruz tekrar çöküyor. Böyle bir rezillik görmedik.

Neyse dedik sunucuyu ay sonu değiştiririz diye fakat dün makineyi taşımışlar ve taşıdıktan sonra sunucuyu açtığımızda hiçbir şey yok neredeyse. Bir baktık pluginlerin bazıları silinmiş. Bunu biz yapmadık. Sunucuyu açtık ama dosyalarla da oynamadık. Destek istediğimizde bunun onlar tarafınca mümkün olmayacağını söylediler.

Tüm hevesimiz kaçtı, dosyaların hiçbir yedeği de yoktu. Paketi kendimiz yapmıştık artık gitti. Bir daha böyle bir şey kullanmayacağım size de tavsiye etmiyorum. Sürekli çöküyor sunucu. Rekor oyuncu oldu diye sevinirken pat diye sunucu kapanıyor sonra Max 10 20 kişi kalıyor sunucuda. Başka hosting tercih edin alacak iseniz. İyi günler.

Aldığınız sunucu gold muydu? İron mıydı? Gold alın çökmez fakat saganetwork gerçekten rezil. Yeni aldıkları destek 1.16.5 olan serverımız açılmıyordu desteğe sorduk ne yapabiliriz diye yanlış Java sürümünü söyledi 2-3 saat uğraştık. Levent akçam denen üst yetkili Gold server aldığımızda bizi yanlış servera taşımıştı Ryzen işlemcili server almıştık fakat daha da kötü bir servera atılmıştık, ticket açtık Ryzen'e taşıdılar bu süreçte 2 3 gün sürdü. Gerçekten rezillik.

Keyubu'dan sunucu alabilirsinşz desteğini bilmiyorum fakat fiyatları biraz tuzlu.

Son düzenleme:

Keyubu'da da aynı destek sorunu mevcut Keyubu'dan aldığım zaman VDS sürekli kapanıp duruyordu. Desteğe yazdığımda diskten olabileceği söylendi. Diski arttırdım. Sorun hala devam ediyordu. En sonunda farklı bir yerden şikayet açtım. Disk paramı iade ettiler. Sorunu düzelttiler fakat 1 ay sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Bu sefer firma değiştirmek zorunda kaldım.

Evet gold olmasına rağmen. Ayrıca 1.16.5 üzerinden oynanıyordu. Sizinkini yine çözmüşler bizimkisini kenidimiz ile suçladılar.

Keyubu'yu da denedik. O daha kötü site ile birlikte çöküyor.

Saganetwork gerçekten de rezillik. Minecraft PE sunucuları berbat ötesi, 2 yıllık deneyimimde 12+ alışveriş yapan arkadaşlarımı gördüm memmun olan yok. Her hafta makinaları ya yanıyor ya da diskleri temizleniyor. Her hafta 2-3 gün bakımda kalmak zorunda kalıyorlardı. Yakın zamanda bir yetkiliyi sunucuya yardım ederken yakaladım ve aynen bu olayları anlattım. Kendisi firmadan memmun olmayan bir kişinin bile olmadığını söyledi. Gerçekleri herkes biliyordu zaten. Yakın zamanda ben de aldım ve sunucu gerçekten de ayakta kalamıyordu her sabah elle açmamız gerekiyordu.

Keyubu, saganetwork ve Rabisu gibi firmaları deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki düzgün destek sunmuyorlar. Üçünden de hiç hem destek hem de hizmet anlamında memnun kalmadım.

3-5 lira fazla verip düzgün bir yerden alın, bu tarz yerlerin geneli aynı.

Keyubu, saganetwork ve Rabisu gibi firmaları deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki düzgün destek sunmuyorlar. Üçünden de hiç hem destek hem de hizmet anlamında memnun kalmadım.
Rasserby alıp evin prizine taksam daha iyi bu nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…