Saganetwork Rezilliği

Merhaba,

Kullanıcı talep etmediği sürece bir sunucuyu farklı bir cihaza taşımamaktayız. Böyle bir işlem yapamayız, mümkün değil. Yaptığınız marka karalamadan ötesi değil.

Sunucunuzu taşınması talebini oluşturduğunuzda sizden onay istenir ve işlem gerçekleştirilir.
Lütfen paylaşımlarınızı objektif bir bakış açısıyla gerçekleştirin. Aksi durumda marka karalama yapıyorsunuz.

Talep ederseniz gerekli kullanıcı bilgilerini iletmeniz halinde bütün destek talebinizi bu konu altına dökebiliriz. Bu şekilde işlemlerin nasıl gerçekleştiği hakkında sosyalde ki arkadaşlar bilgilenmiş olur.

Aşağıya ufak bir bilgilendirme paylaşıyorum;

Saganetwork, sanal sunucular için VMware kullanır. Web üzerinden yönetilen sunucular için ise docker kullanır.

Eğer yeterli donanımı kiraladıysanız bu donanım fiziksel sunucularda rezerv edilerek sizin kullanımınıza ayrılacaktır. Tabii ki bazen bu yapıda belirli sorunlar yaşanabilir. Ancak, genel anlamda yeterli koşulları sağladığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Genel anlamda bir çok kullanıcımız yetersiz koşullarda barındırma yaptığından ötürü sorun yaşamaktadır.

Rasserby ile iyi şanslar dilerim.
Rasserby alıp evin prizine taksam daha iyi bu nedir.

Merhaba,

Kullanıcı talep etmediği sürece bir sunucuyu farklı bir cihaza taşımamaktayız. Böyle bir işlem yapamayız, mümkün değil. Yaptığınız marka karalamadan ötesi değil.
Biz talep ettik zaten? Son bir şans verelim dedik artık taşırken düşürdünüz mü ne yaptınız bilmiyorum ama eklentilerin yarısı gitti ve bunun için sorumluluk almadınız.

Biz talep ettik zaten? Son bir şans verelim dedik artık taşırken düşürdünüz mü ne yaptınız bilmiyorum ama eklentilerin yarısı gitti ve bunun için sorumluluk almadınız.

Taşıma işlemleri vmdk dosyalarının migrate edilmesiyle gerçekleşir.
Bu dosyanın bozulması demek bütün işletim sisteminin arızalanması demektir.
Eğer, bütün işletim sisteminiz arıza almadıysa sorun bizle alakalı değil, olamaz.

Talep ederseniz destek talebi dökümünü buraya iletiriz. Bunun için onay vermeniz yeterli.

Bir hizmet aldığınızda hizmet koşullarına dikkat ederek hareket etmelisiniz. Sizin taleplerinizden doğan sonuçlardan bizi sorumlu tutamazsınız ki bu durum bizim işlemlerimizden kaynaklanabilecek bir şey değil.

Prosedürleri takip ederek, onay alınarak işlem yapılmış. Bu nasıl rezillik olarak adlandırılabilir?

Talep ettiğinizi kendiniz iletiyorsunuz. Talep ettiğim işlemden ötürü sunucum bozuldu, bu firmadan almayın bunlar çok kötü diyerek marka karalamış oluyorsunuz.

İsterseniz yasal yollardan ilerleyelim. İsterseniz buraya talebinizin bulunduğu destek bildirimini iletelim.
Yaptığınız marka karalamaktan ötesi değil.

Eğer, bütün işletim sisteminiz arıza almadıysa sorun bizle alakalı değil, olamaz.

Talep ederseniz destek talebi dökümünü buraya iletiriz. Bunun için onay vermeniz yeterli.

Bir hizmet aldığınızda hizmet koşullarına dikkat ederek hareket etmelisiniz. Sizin taleplerinizden doğan sonuçlardan bizi sorumlu tutamazsınız ki bu durum bizim işlemlerimizden kaynaklanabilecek bir şey değil.

Prosedürleri takip ederek, onay alınarak işlem yapılmış. Bu nasıl rezillik olarak adlandırılabilir?

Talep ettiğinizi kendiniz iletiyorsunuz. Talep ettiğim işlemden ötürü sunucum bozuldu, bu firmadan almayın bunlar çok kötü diyerek marka karalamış oluyorsunuz.

İsterseniz yasal yollardan ilerleyelim. İsterseniz buraya talebinizin bulunduğu destek bildirimini iletelim.
Ben marka karalamıyorum. Yaptığınız işe saygı duyuyorum ama sunucularınız sürekli çöküyor biz robot değiliz ki aç kapa yapalım sürekli. Zaten ben değil konun altındaki çoğu kişi kapanmasından şikayetçi. Ayrıca dediğimi anlamadınız evet sunucuyu yükseltmek istedik bu işlemden sonra dosyaların yarısı dururken yarısı yok oldu bunu yaparken basit depolama aygıtları ile yedekleyebilirdiniz.

Adam önermemiş, önermek zorunda mı?

Merhaba arkadaşlar. Bizim bir towny sunucumuz vardı bunu sağlayıcı olarak saganetwork'a bağladık. Size şaka yapmıyorum şu ana kadar 1 ay oldu ve her Allah'ın günü sunucu çöküyor. Sürekli girip sunucuyu açıyoruz tekrar çöküyor. Böyle bir rezillik görmedik.

Neyse dedik sunucuyu ay sonu değiştiririz diye fakat dün makineyi taşımışlar ve taşıdıktan sonra sunucuyu açtığımızda hiçbir şey yok neredeyse. Bir baktık pluginlerin bazıları silinmiş. Bunu biz yapmadık. Sunucuyu açtık ama dosyalarla da oynamadık. Destek istediğimizde bunun onlar tarafınca mümkün olmayacağını söylediler.

Tüm hevesimiz kaçtı, dosyaların hiçbir yedeği de yoktu. Paketi kendimiz yapmıştık artık gitti. Bir daha böyle bir şey kullanmayacağım size de tavsiye etmiyorum. Sürekli çöküyor sunucu. Rekor oyuncu oldu diye sevinirken pat diye sunucu kapanıyor sonra Max 10 20 kişi kalıyor sunucuda. Başka hosting tercih edin alacak iseniz. İyi günler.

Bu yüzden Rabisu, Batihost ve Keyubu gibi bilinen firmalardan sunucu kiralanmalı. Geçmiş olsun.

Ben marka karalamıyorum. Yaptığınız işe saygı duyuyorum ama sunucularınız sürekli çöküyor biz robot değiliz ki aç kapa yapalım sürekli. Zaten ben değil konun altındaki çoğu kişi kapanmasından şikayetçi. Ayrıca dediğimi anlamadınız evet sunucuyu yükseltmek istedik bu işlemden sonra dosyaların yarısı dururken yarısı yok oldu bunu yaparken basit depolama aygıtları ile yedekleyebilirdiniz.

İlettiğim gibi taşıma işlemleri vmdk'nin olduğu gibi taşınmasından ibarettir. Bu tek bir derlenmiş dosyadan oluşur. Bu dosyanın taşınırken zarar alması demek bütün her şeyin işletim sistemiyle beraber bozulması demektir. Temel mantıkta böyle düşünebilirsiniz. Özetlemek gerekirse taşınırken biz taraflı bir sorun yaşanmış olsaydı sunucuda hiçbir veri kalmazdı.

Önermemek ayrı bir durum, bir önce ki mesajlarda yazdıklarınız apayrı bir durum. İnsanlara anlatım biçiminiz burada sizin verilerinizin tamamen bizim hatamız kaynaklı bozulduğu ve ya silindiğini söylüyor.

Adam önermemiş, önermek zorunda mı?

Eleştri ile karalama arasında oldukça büyük bir fark var. Bir önce ki yanıtları okuyarak bunun hakkında bilgi alabilirsiniz. Birden fazla hesap kullanarak yanıt vermek hoş bir tutum değil.

Tekrar ilettiğim gibi, madem deneyiminizi böyle anlatmak istiyorsunuz. Objektif olmak zorundasınız.
Eğer objektif olmayıp bu şekilde anlatacaksanız, bizde yasal yollara başvurmalıyız.

Konuya forumla alakası olmayan hesaplar yorum atışı tutuyor:)

Eğer, bütün işletim sisteminiz arıza almadıysa sorun bizimle alakalı değil, olamaz.

Konuda sunucularınızın sürekli olarak kapandığı ve oyun sunucularının yeniden başlatılması gerektiği belirtilmiş. Sizin bu konuda açıklamanız nedir? 30 günlük süreçte uptime istatistiklerinizi paylaşabilir misiniz?

Burada sizin tarafınızda bir hizmette aksama yaşanmıyorsa sorun yüksek ihtimalle konu sahibinin kullandığı eklentilerden kaynaklanıyordur.

Eleştri ile karalama arasında oldukça büyük bir fark var. Bir önce ki yanıtları okuyarak bunun hakkında bilgi alabilirsiniz. Birden fazla hesap kullanarak yanıt vermek hoş bir tutum değil.

Tekrar ilettiğim gibi, madem deneyiminizi böyle anlatmak istiyorsunuz. Objektif olmak zorundasınız.
Eğer objektif olmayıp bu şekilde anlatacaksanız, bizde yasal yollara başvurmalıyız.

Konuya forumla alakası olmayan hesaplar yorum atışı tutuyor:)
3.500 mesajım var bana yan hesap mı diyorsun? Ne güzel saygılısınız. Ayrıca müşterinizle düzgün konuşmak varken direk yasal yol demeniz ayrı bir ironik olmuş.

Konuda sunucularınızın sürekli olarak kapandığı ve oyun sunucularının yeniden başlatılması gerektiği belirtilmiş. Sizin bu konuda açıklamanız nedir? 30 günlük süreçte uptime istatistiklerinizi paylaşabilir misiniz?

Burada sizin tarafınızda bir hizmette aksama yaşanmıyorsa sorun yüksek ihtimalle konu sahibinin kullandığı eklentilerden kaynaklanıyordur.

Elbette, kullanıcı talep oluşturup ilgili cihazın uptime istatistiklerini alabilir.

3.500 mesajım var bana yan hesap mı diyorsun? Ne de güzel saygılısınız. Ayrıca müşterinizle düzgün konuşmak varken direk yasal yol demeniz ayrı bir ironik olmuş.

Yine, yanıtları okumadan yanıt verdiniz. Mesajda size yanıt verdim.
Mesajların birbirine karışmaması için arasına boşluk atıp başka bir yanıta geçtim.
İlk mesajlara bakarsanız göreceksiniz.

Ayrıca, burada açılan konuya şahsımca yazıyorum. Saygısızlık yapmak gibi bir niyetim olmadı. Mesajlarımda da kimseye aşağılayıcı bir tutum sergilemedim. Çarpıtılan, gerçek dışı söylemlere elbette böyle bir yanıt vereceğim. Her insanın yasal yolları tercih etme hakkı var. Kimseyi ikna etmek zorunda değil insanlar ve ya şirketler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı