Saganetwork Rezilliği

Saganetwork olarak kayıt olmadım ki. Böyle bir paylaşım yapabilecek kadar vasfım bulunmuyor şirkette.
O yüzden kullanıcının talep etmesi kesinlikle gerekiyor.

Tam Uptime istatistiğini MC List sunucusundan atacaktım ki sunucu o kadar offline kalmış ki listeden silmişler Parasını da uzun süre bi arkadaş ödemişti iptal ettirdim artık.

Ayrıca Saganetwork adına paylaşılan "Özel MCPE Skyblock Paketi" 2019 yılında YouTube'de dolaşan eklentilerin sadece Saganetwork yazılıp güncel bir sürüme geçirilmesinden ibaret. Şu anda çoğu insanda bu paketler yayıldı. Sizden makine almayan kişiler bile bu "Özel" paketlerinizi kullanıyor. Docker dediğiniz panel ise githubta bulunan Pterodatcyl(Yanlış yazmış olabilirim)'ın gelişmemiş en dip versiyonu.

Kısaca Web Hosting'in Monster'ı denebilecek bir firma.

Batihost kullanın, tek bir sıkıntısını görmedim oyun sunucusu konusunda. Desteğide aşırı iyi. Adamlara diyorsun hastanelik oldum sunucuda o sırada kapalı kalmış tak sana 5 gün hediye veriyorlar. Kral adamlar vesselam. Tabi ben müşterilerime Discord bot konusunda hizmet verdiğim için Keyubu'yu tercih etmelerini söylüyorum. Discord VDS adı altında makine sattıkları ve beni kurulum ile uğraştırmadıkları için. Amacı oyun olanlar için Batihost önerimdir.

Düzenleme: kaldırılmıştır.

Son düzenleme:
Saganetwork kadar rezil bir firma görmedim telefon yok ulaşamazsın, destek yok yazıyorsun cins cins cevaplar alıyorsun, ping çoğu zaman 300'lerden aşağı düşmüyor. İşin çığrından çıkması ve beni buraya kadar getiren şeyse benden habersiz sunucumu sonlandırmışlar faturama 3 ay varken keyfi bir şekilde sonlandırıldığını öğreniyorum yazıyorsun cevap yok uzak durun arkadaş uzak durun.

100 lira fazla verin içiniz rahat olsun kanser olmayın.

Saganetwork kullanmayın. parama çöktüler bir müşteri kaybetmek ve devamında bir çok müşteri kaybetmektir bu. Gerekli yerlere şikayetimi oluşturacağım. gidin başka hostlardan hizmetiniz temin edin..

Saganetwork kullanmayın. Parama çöktüler bir müşteri kaybetmek ve devamında birçok müşteri kaybetmektir bu. Gerekli yerlere şikayetimi oluşturacağım. Gidin başka hostlardan hizmetiniz temin edin.

Saganetwork eskiden beri berbat. Şu an Minecraft alanında biraz geliştiler müşteri memnuniyeti kazandılar ama firma yine aynı firma unutmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…