L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 1 Ağustos 2020 #11 Solağım elde de bacak dada sol. Ama yemeği hiç solla yiyemedim , yazıyı da sağla yazamadım saçma saçm şeyler çıktı ortaya.
Solağım elde de bacak dada sol. Ama yemeği hiç solla yiyemedim , yazıyı da sağla yazamadım saçma saçm şeyler çıktı ortaya.
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 1 Ağustos 2020 #12 Sağ el sol ayak. Bazen sol elle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım gelişir lazım oluyor.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 1 Ağustos 2020 #13 Solağım, sağ tarafımı felçli denilecek kadar az kullanıyorum.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 1 Ağustos 2020 #14 Mehmet Halis dedi: Sağ el sol ayak. Bazen sol elle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım gelişir lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... Elimde de ayağımda da sağ. Sağ ayakla futbol oynuyorum. Perceival dedi: Solağım, sağ tarafımı felçli denilecek kadar az kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim tam tersi
Mehmet Halis dedi: Sağ el sol ayak. Bazen sol elle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarım gelişir lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... Elimde de ayağımda da sağ. Sağ ayakla futbol oynuyorum. Perceival dedi: Solağım, sağ tarafımı felçli denilecek kadar az kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim tam tersi
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 1 Ağustos 2020 #15 Fahri Tunahan dedi: Elimde de ayağımda da sağ. Sağ ayakla futbol oynuyorum. Benim tam tersi Genişletmek için tıkla... Sağ ayakla gram top oynayamıyorum. Kontrolü çok zor oluyor topun.
Fahri Tunahan dedi: Elimde de ayağımda da sağ. Sağ ayakla futbol oynuyorum. Benim tam tersi Genişletmek için tıkla... Sağ ayakla gram top oynayamıyorum. Kontrolü çok zor oluyor topun.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 1 Ağustos 2020 #16 acv dedi: Solcuyum. Genişletmek için tıkla... Ve konu kilit yer...
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.213 Makaleler 5 Çözümler 3 1 Ağustos 2020 #17 Çoğu şey için sağ elimi kullanırım ama işten işe değişir. Nedense ana bölge olarak sol yön geliyor.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #18 Sağ candır. Aksini iddia eden sakattır.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 1 Ağustos 2020 #19 Mehmet Halis dedi: Sağ ayakla gram top oynayamıyorum. Kontrolü çok zor oluyor topun. Genişletmek için tıkla... Tam tersi, sol ayakla hiç oynayamam. Elektrikci_Hasan dedi: Sağ candır. Aksini iddia eden sakattır. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende sizin gibi düşünüyorum.
Mehmet Halis dedi: Sağ ayakla gram top oynayamıyorum. Kontrolü çok zor oluyor topun. Genişletmek için tıkla... Tam tersi, sol ayakla hiç oynayamam. Elektrikci_Hasan dedi: Sağ candır. Aksini iddia eden sakattır. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende sizin gibi düşünüyorum.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 1 Ağustos 2020 #20 Her işimi sol kolumla yaparım hatta şuan yazarken bile sol kolumla yazıyorum.