Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 1 Ağustos 2020 #21 @honigstein Sağ tarafı fazla yorarsın öyle sol denemeye başla.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 1 Ağustos 2020 #22 BlackGRY dedi: Her işimi sol kolumla yaparım hatta şuan yazarken bile sol kolumla yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Biz ailece sağ el kullanıyoruz.
BlackGRY dedi: Her işimi sol kolumla yaparım hatta şuan yazarken bile sol kolumla yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Biz ailece sağ el kullanıyoruz.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 1 Ağustos 2020 #24 Fahri Tunahan dedi: Biz ailece sağ el kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam küçüklükten beri böyle alıştığım için sağ ele alışamadım. Aslında yemeği yerken sağ elle yemek daha iyi ama alışamıyorum.
Fahri Tunahan dedi: Biz ailece sağ el kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam küçüklükten beri böyle alıştığım için sağ ele alışamadım. Aslında yemeği yerken sağ elle yemek daha iyi ama alışamıyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 1 Ağustos 2020 #25 Neden sürekli böyle konular açıyorsunuz? @Mutluww yan çarı mı anlamadım ki.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.612 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 1 Ağustos 2020 #26 Yazı yazarken ve fare tutarken sağ, normal işlerde sol kullanırım. Kayseri Mantısı dedi: Neden sürekli böyle konular açıyorsunuz? @Mutluww yan çarı mı anlamadım ki. Genişletmek için tıkla... Kategori adı "Konu dışı" olduğu için olabilir mi?
Yazı yazarken ve fare tutarken sağ, normal işlerde sol kullanırım. Kayseri Mantısı dedi: Neden sürekli böyle konular açıyorsunuz? @Mutluww yan çarı mı anlamadım ki. Genişletmek için tıkla... Kategori adı "Konu dışı" olduğu için olabilir mi?
ReccepBaltasınHavarisi Centipat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 216 1 Ağustos 2020 #27 acv dedi: Solcuyum. Genişletmek için tıkla... . Dosya Ekleri images (14).jpeg 13,8 KB · Görüntüleme: 46
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 1 Ağustos 2020 #28 %70 sol.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 1 Ağustos 2020 #29 Fahri Tunahan dedi: Ben sağ elle yazarım, yemek yerim. Kısacası sağ elle iş yaparım her zaman. Sol elle hiç yazamam. Sizler peki? Genişletmek için tıkla... Hocam canınız mı sıkılıyor? Açın oyun oynayın yaa, ha bire anket açıp sorular soruyorsunuz, şikayetçi değilim ama biraz abarttınız
Fahri Tunahan dedi: Ben sağ elle yazarım, yemek yerim. Kısacası sağ elle iş yaparım her zaman. Sol elle hiç yazamam. Sizler peki? Genişletmek için tıkla... Hocam canınız mı sıkılıyor? Açın oyun oynayın yaa, ha bire anket açıp sorular soruyorsunuz, şikayetçi değilim ama biraz abarttınız
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 1 Ağustos 2020 #30 BlackGRY dedi: Hocam küçüklükten beri böyle alıştığım için sağ ele alışamadım. Aslında yemeği yerken sağ elle yemek daha iyi ama alışamıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim erkek kardeşimin sağ kolu alçıdaydı. Sol elle hiç yazamadı, onun için çok zor oldu. Dediğiniz gibi alışamıyor insan.
BlackGRY dedi: Hocam küçüklükten beri böyle alıştığım için sağ ele alışamadım. Aslında yemeği yerken sağ elle yemek daha iyi ama alışamıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim erkek kardeşimin sağ kolu alçıdaydı. Sol elle hiç yazamadı, onun için çok zor oldu. Dediğiniz gibi alışamıyor insan.