Sağlam bilgisayar masası önerisi

Bu arada bütçe en fazla 250 belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ve sadece oyun oynayacağım.

Sadece oyun için ise 120x60 masalar işinizi fazlasıyla görür. Ancak 90x60 çok küçük gelir bence, bunu iyi düşünün. Bir marangoza fiyat sorun önce, ondan sonra hazır modellere de bakarsınız. Attığınız linkteki masanın ayakları güzel, sallanmaz, ama yorumlara da bakın, olumsuz yorumlarda ciddi sıkıntılar var. O yüzden marangoza yaptırmak daha mantıklı geliyor bana.

Sadece oyun için ise 120x60 masalar işinizi fazlasıyla görür. Ancak 90x60 çok küçük gelir bence, bunu iyi düşünün. Bir marangoza fiyat sorun önce, ondan sonra hazır modellere de bakarsınız. Attığınız linkteki masanın ayakları güzel, sallanmaz, ama yorumlara da bakın, olumsuz yorumlarda ciddi sıkıntılar var. O yüzden marangoza yaptırmak daha mantıklı geliyor bana.
Zaten o masayı kullanıyorum şuan değiştirmeyi düşünüyordum. 120x60 masalara bakıcam teşekkürler.

Zaten o masayı kullanıyorum şuan değiştirmeyi düşünüyordum. 120x60 masalara bakıcam teşekkürler.

Ben okumamışım düzgünce kb :/ O zaman fotolar yanıltıcı olabiliyor demek ki. Aslında öyle ayağı olan bi masanın normalde sallanmaması lazım ama demek ki kalitesiz baya?

O masa kartondan YouTube'dan bak istersen.
Ikea Hilver Çalışma Masası 60520-16 Modelleri ve Fiyatı – Dekopasaj bu masaya bak ahşap.

Ayıp değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ayıp olan şey: Kanıt göstermeden iftira atmak...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı